Reports

[GA4] Erittelyraporttien kaavioiden muokkaaminen

Voit muokata erittelyraportin yläosassa näkyviä kaavioita. Voit myös piilottaa niistä toisen tai molemmat. Valitsemasi kaaviot näkyvät kaikille, joilla on pääsy raporttiin.

Tärkeää: Jos haluat säilyttää kaaviotyypit mutta nähdä niissä eri dataa, sinun on päivitettävä raportissa näkyvä data. Voit tehdä tämän muuttamalla ulottuvuutta, ottamalla käyttöön suodattimen tai vertailun tai järjestämällä raportin eri oletusmittarin mukaan. Voit myös muokata ulottuvuuksia ja mittareita data-analyysitarpeidesi mukaisesti. Kaikki nämä muutokset johtavat siihen, että raportin yläosassa olevien kaavioiden data päivittyy.

Ennen kuin aloitat

Sinun on oltava muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, jotta voit muokata erittelyraportin kaavioita.

Ohjeet

1. Klikkaa erittelyraportin oikeasta yläkulmasta Muokkaa raporttia. Jos et näe kuvaketta, sinulla ei ole lupaa muokata raporttia.

2. Voit tehdä raportin kaavioihin muutoksia KAAVIOT-otsikon alta. Jos näet oikealla KAAVIOT-otsikon sijasta KORTIT-otsikon, katselet yleiskatsaus- etkä erittelyraporttia. Varmista, että olet oikeassa raportissa.
    • Jos haluat vaihtaa kaavion tyyppiä, klikkaa kaavion oikealta puolelta .
    • Jos haluat piilottaa kaavion, klikkaa .
    • Jos haluat muuttaa kaavioiden järjestystä, vedä ne Vedä-kuvake listalla haluamaasi kohtaan.
  3. Ota muutokset käyttöön klikkaamalla Käytä.
  4. Klikkaa Tallenna > Tallenna raporttiin tehdyt muutokset.