Reports

[GA4] Tilpas diagrammer i detaljerede rapporter

Du kan tilpasse de diagrammer, der vises i den første halvdel af en detaljeret rapport. Du kan også skjule et af eller begge diagrammerne i den detaljerede rapport. Alle med adgang til den detaljerede rapport kan se de diagrammer, du vælger.

Vigtigt! Hvis du vil beholde diagramtyperne, men se andre data i disse diagrammer, skal du opdatere de data, der vises i rapporten. Du kan opdatere dataene ved at ændre dimensionen, anvende et filter eller en sammenligning eller sortere efter en anden standard-metric. Derudover kan du tilpasse dimensionerne og tilpasse metrics i henhold til dine specifikke dataanalysebehov. Alle disse ændringer opdaterer de data, der vises i diagrammerne øverst i rapporten.

Før du begynder

Du skal være redaktør eller administrator for at kunne tilpasse diagrammerne i en detaljeret rapport.

Trin

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.

2. Du kan administrere de to diagrammer i rapporten under overskriften "DIAGRAMMER". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "DIAGRAMMER", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
    • Skift diagramtype ved at klikke på til højre for diagrammet.
    • Skjul et diagram ved at klikke på .
    • Rediger rækkefølgen i rapporten ved at trække og slippe diagrammerne Indikator for funktionen "træk og slip" på listen.
  3. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  4. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.