Reports

[GA4] Personalitzar els gràfics als informes de detalls

Podeu personalitzar els gràfics que es mostren a la primera meitat de l'informe de detalls. També podeu amagar un o tots dos gràfics de l'informe de detalls. Tothom que tingui accés a l'informe de detalls veurà els gràfics que trieu.

Important: per conservar els tipus de gràfics però veure-hi dades diferents, heu d'actualitzar les dades que es presenten a l'informe. Podeu actualitzar les dades canviant la dimensió, aplicant un filtre o una comparació, o bé ordenant per una altra mètrica predeterminada. A més, podeu personalitzar les dimensions i personalitzar les mètriques segons les vostres necessitats específiques d'anàlisi de dades. Tots aquests canvis actualitzaran les dades que es mostren als gràfics de la part superior de l'informe.

Abans de començar

Heu de ser editor o administrador per personalitzar els gràfics d'un informe de detalls.

Passos

1. Quan consulteu un informe de detalls, a la part superior dreta, feu clic a Personalitzar l'informe. Si no veieu l'opció, vol dir que no teniu permís per personalitzar l'informe de detalls.

2. A la capçalera "GRÀFICS", podeu gestionar els dos gràfics de l'informe. Si a la dreta veieu la capçalera "TARGETES" en comptes de la capçalera "GRÀFICS", vol dir que esteu consultant un informe de visió general, no un informe de detalls. Assegureu-vos que estigueu consultant un informe de detalls.
    • Per canviar el tipus de gràfic, feu clic a a la dreta del gràfic.
    • Per amagar un gràfic, feu clic a .
    • Per canviar l'ordre dels gràfics a l'informe, arrossegueu-los i deixeu-los anar Indicador d'arrossegar a la llista.
  3. Feu clic a Aplica per aplicar els canvis.
  4. Feu clic a Desa > Desa els canvis a l'informe actual per desar els canvis a l'informe.