[GA4] Oletuskonversioarvo

Lue lisää konversiotapahtumien oletusarvojen määrittämisestä

Konversioarvo on rahallinen summa, joka on määritetty konversiotapahtumalle. Arvo määritetään tapahtuman valuutta- ja arvoparametrien avulla. Jos parametreja ei ole asetettu, voit joko asettaa oletusarvon tai jättää tapahtuman tyhjäksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit valita oletusarvon. Google Analytics ‑konversiot ‑artikkelista voit lukea yleistä tietoa konversioista.

Oletuskonversioarvovaihtoehdot

Voit valita konversiotapahtumalle oletusarvoiset vaihtoehdot:

• Älä aseta oletuskonversioarvoa (Oletus)

Tämä asetus käyttää nykyistä arvoa, jos sellainen on saatavilla. Jos arvoa ei ole saatavilla, konversiotapahtumalla ei ole arvoa.

• Valitse oletuskonversioarvo

Tämä asetus käyttää oletusarvoista konversioarvoa kaikille tapahtumille, joilla ei ole arvoa. Jos tapahtumalla on jo arvo, oletusta ei käytetä.

Valitse oletuskonversioarvo

Jos haluat asettaa konversiotapahtumalle oletusarvon, sinulla on oltava mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli.

1. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-sivun Datan näyttäminen ‐kohdasta Konversiot.
  2. Klikkaa Konversiotapahtumat-taulukosta rivin oikeasta reunasta Lisää.
  3. Klikkaa Aseta oletuskonversioarvo.
  4. Valitse konversion valuutta ja arvo.
    Huom. Jos et voi valita vaihtoehtoa, sinulla ei ole tarvittavia lupia.
  5. Klikkaa Tallenna.

Voit muuttaa minkä tahansa konversiotapahtuman asetusta milloin tahansa.

Huom. Oletuskonversioarvon muutokset koskevat vain tulevia konversioita. Ne eivät koske konversion aiempaa dataa.