[GA4] Om standardkonverteringsværdi

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver standardværdier for konverteringshændelser

En konverteringsværdi er et pengebeløb, der tildeles en konverteringshændelse. Den angives ved hjælp af parametrene "currency" og "value" i hændelsen. Hvis parametrene ikke er konfigureret, kan du enten angive en standardværdi eller lade hændelsen stå uden en værdi.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du angiver en standardkonverteringsværdi. Se Om Google Analytics-konverteringer for at få mere generelle oplysninger om konverteringer.

Valgmuligheder for standardkonverteringsværdi

Følgende er de standardværdimuligheder, du kan vælge for en konverteringshændelse:

• Angiv ikke en standardkonverteringsværdi (Standard)

Denne indstilling bruger en eksisterende værdi, når den er tilgængelig. Hvis en værdi er utilgængelig, har konverteringshændelsen ikke en værdi.

• Angiv en standardkonverteringsværdi

Denne indstilling bruger din standardkonverteringsværdi for alle hændelser uden en eksisterende værdi. Hvis hændelsen allerede har en værdi, anvendes standardindstillingen ikke.

Angiv en standardkonverteringsværdi

Du skal have rollen Redaktør på ejendommen for at kunne angive en standardværdi for en konverteringshændelse.

1. Klik på Konverteringer under Datavisning i Administrator.
  2. Klik på Mere yderst til højre i en række i tabellen Konverteringshændelser.
  3. Klik på Angiv standardkonverteringsværdi.
  4. Vælg valutaen og værdien som konverteringen.
    Bemærk! Hvis du ikke kan vælge en mulighed, har du ikke de nødvendige tilladelser.
  5. Klik på Gem.

Du kan til enhver tid ændre denne indstilling for alle dine konverteringshændelser.

Bemærk! Ændringer af standardkonverteringsværdien anvendes kun på fremtidige konverteringer for en bestemt konvertering og anvendes ikke på historiske data for en konvertering.