[GA4] Sammenligning af rapporteringsplatforme

Rapporter, udforskninger, Google Analytics Data API og BigQuery-eksport viser data på lidt forskellige måder. Brug tabellen til at sammenligne, hvilke data der er tilgængelige hvor, og til at få overblik over, hvilke begrænsninger der er ved de forskellige visningsmetoder.

Tabellen er bredere end siden. Rul visningen til højre for at se hele tabellen.
Datatilgængelighed og -begrænsninger Rapporter, indsigt og udforskninger Google Analytics Data API BigQuery
Adgangsmetode Google Analytics-grænsefladen Enhver tredjepartsapp, som kan få adgang til Google Analytics-data på brugerens vegne GCP-konsollen eller en rapporteringsapp, som kan bruges til at sende forespørgsler vedrørende BigQuery-data
Dataomfang

Samlede data eller data på hændelses- og brugerniveau.

For hver anmodning vælger Google den tabel, der giver de mest retvisende resultater ved brug af standardindstillingerne for stikprøvetagning.

Få flere oplysninger om, hvordan Analytics gemmer og viser data

Samlede data eller data på hændelses- og brugerniveau.

For hver anmodning vælger Google den tabel, der giver de mest retvisende resultater ved brug af standardindstillingerne for stikprøvetagning.

Få flere oplysninger om, hvordan Analytics gemmer og viser data

Hændelsesdata og data på brugerniveau (eksklusive eventuelle værditilføjelser, som Google Analytics foretager til de data, der findes i standardrapporter og -udforskninger)

Høj kardinalitet1

Muligt. Når Google bruger samlede data og antallet af rækker i en rapport eller udforskning overskrider maksimumgrænsen for antal rækker i tabellen, vises rækken "(other)" muligvis.

Muligt. Når Google bruger samlede data og antallet af rækker i en rapport eller udforskning overskrider maksimumgrænsen for antal rækker i tabellen, vises rækken "(other)" muligvis.

Nej
Stikprøvetagning2 Muligt. Når Google bruger mere granulerede data på hændelses- og brugerniveau og det antal hændelser, der skal behandles i en rapport eller udforskning, overskrider kvotegrænsen, bruges der i Analytics et repræsentativt udsnit af de tilgængelige data. Muligt. Når Google bruger mere granulerede data på hændelses- og brugerniveau og det antal hændelser, der skal behandles i en rapport eller udforskning, overskrider kvotegrænsen, bruges der i Analytics et repræsentativt udsnit af de tilgængelige data. Nej
Datadrevet tilskrivning4 Ja Ja Nej
Konverteringsmodellering5 Inkluderet Inkluderet Ikke inkluderet
Adfærdsmodellering6

Inkluderet i rapporteringsmodulet, herunder realtid

Delvist inkluderet i udforskningsmodulet (kun i sti- og tragttabeller samt tabeller med datavisning i frit format)

Inkluderet Ikke inkluderet. BigQuery-data indeholder cookieløse ping, der indsamles af Google Analytics, når samtykketilstand er aktiveret, og hver session har et forskelligt user_pseudo_id. Modellering kan medføre forskelle mellem standardrapporter og detaljerede data i BigQuery, f.eks. færre aktive brugere i rapporter end i BigQuery, da modellering forsøger at forudsige flere sessioner fra en individuel bruger, der afviste cookies.
Begrænsninger

150 tilpassede rapporter pr. ejendom

Der kan oprettes 200 individuelle udforskninger pr. bruger pr. ejendom og op til 500 delte udforskninger pr. ejendom. Der kan importeres op til 10 segmenter pr. udforskning.

Analytics API'er er underlagt API-kvoter. Analytics 360-ejendomme har højere grænser for dataindsamling, -rapportering, -opbevaring og -kvoter. Standardejendomme har en daglig eksportgrænse på 1 million hændelser pr. dag. Analytics 360-ejendomme har en næsten ubegrænset eksport.
Tabelfodnoter

1 Høj kardinalitet: Dimensioner med høj kardinalitet er dimensioner med over 500 unikke værdier pr. dag. Dimensioner med høj kardinalitet fører til flere rækker i en rapport eller udforskning, hvilket øger sandsynligheden for, at maksimumgrænsen for antal rækker i en rapport eller udforskning nås, så data samles i rækken "(other)". Få flere oplysninger om høj kardinalitet og rækken "(other)".

2 Stikprøvetagning: Stikprøvetagning af data bruges, når det antal hændelser, der returneres i en udforskning, overskrider den grænse, der er fastsat for den aktuelle ejendomstype. Der er dog stadig mulighed for at gå i dybden med et repræsentativt udsnit af dataene. Få flere oplysninger om stikprøvetagning.

3 Datadrevet tilskrivning: Datadrevet tilskrivning fordeler kredit for konverteringen baseret på data for hver konverteringshændelse. Få flere oplysninger om datadrevet tilskrivning.

4 Konverteringsmodellering: Konverteringsmodellering muliggør korrekt konverteringstilskrivning uden identifikation af brugere (f.eks. grundet privatliv for brugere, tekniske begrænsninger eller enhedsskift). Få flere oplysninger om konverteringsmodellering.

5 Adfærdsmodellering : Adfærdsmodellering for samtykketilstand bruger maskinlæring til at modellere adfærden hos brugere, der afviser Analytics-cookies, baseret på adfærden hos tilsvarende brugere, der accepterer Analytics-cookies. Få flere oplysninger om adfærdsmodellering.