Reports

[GA4] Tarjousraportti

Tarjoukset-raportti on valmis erittelyraportti, josta näet kunkin tarjouksen vaikutuksen ostoksiin ja tuloihin.

Tarjouksen avulla voit kannustaa käyttäjiä ostamaan tuotteen tai palvelun. Esimerkkejä tarjouksista ovat alennukset tuotteista tai palveluista tai toimituksesta. Tarjouksia mainostetaan usein sivuston etusivulla tai tuotekuvastoissa.

Raportin data on peräisin verkkokauppatapahtumista.

Learn how your ecommerce business is performing in the monetization reports in Google Analytics 4

Näin löydät raportin

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Raportit Raportit.
  3. Klikkaa vasemmalta Kaupallistaminen > Yleiskatsaus.
  4. Valitse Katsellut tuotteet / Tuotetarjouksen nimi ‐kortista Näytä tarjoukset.

Etkö näe raporttia? Jos et näe raporttia vasemmalla, raportti on voitu poistaa tai se ei sisälly oletusraportteihin. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä raportin vasempaan navigointipaneeliin. Katso, miten raportti lisätään.

Raportin ulottuvuudet

Raportti sisältää seuraavat ulottuvuudet. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin ulottuvuuksia.

Ulottuvuus Kuvaus Täyttötapa
Tuotetarjouksen mainosaineiston nimi Tarjoukseen liittyvälle mainosaineistolle määrittämäsi nimi Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät tuotetason creative_name-parametrin view_promotion- tai select_promotion-tapahtuman mukana.
Tuotetarjouksen tunnus Tarjoukselle määrittämäsi tunnus Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät tuotetason promotion_id-parametrin view_promotion- tai select_promotion-tapahtuman mukana.
Tuotetarjouksen nimi Tarjoukselle määrittämäsi nimi Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät tuotetason promotion_name-parametrin view_promotion- tai select_promotion-tapahtuman mukana.

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa
Tuotetarjouksen klikkausprosentti Tarjouksen valinneiden käyttäjien määrä jaettuna tarjousta katsoneiden käyttäjien määrällä Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa select_promotion‐ ja view_promotion‐tapahtumat.
Tuotteen myyntitulot

Kokonaistulot pelkistä tuotteista (ilman veroja ja toimituskuluja)

Tuotteen myyntitulot = hinta x määrä

• Hinta on items-taulukossa olevan tuotteen price‐parametri.
  • Määrä on items-taulukossa olevan tuotteen quantity-parametri.
Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa tuotteen quantity- ja price-parametrit.
Ostoskoriin lisätyt tuotteet

Ostoskoriin lisättyjen tuotteiden määrä

Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa add_to_cart-tapahtuman.
Kassalle viedyt tuotteet

Ostoskorissa maksamisen aikana olleiden tuotteiden määrä

Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa begin_checkout-tapahtuman.
Tarjouksesta klikatut tuotteet

Tarjouksesta klikattujen tuotteiden määrä

Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa select_promotion‐tapahtuman.
Ostetut tuotteet

Ostettujen tuotteiden määrä

Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa purchase-tapahtuman.
Tarjouksessa katsellut tuotteet

Tarjouksessa katseltujen tuotteiden määrä

Mittari täyttyy, kun lähetät items-taulukossa view_promotion-tapahtuman.