Reports

[GA4] Informe de promocions

L'informe de promocions és un informe de detalls predefinit que mostra l'impacte de cada promoció en les compres i els ingressos.

Una promoció és una manera d'animar els usuaris a comprar un producte o servei mitjançant un incentiu. Alguns exemples d'incentius són els descomptes en productes o serveis o en l'enviament. Sovint les promocions s'anuncien a la pàgina d'inici d'un lloc web o en catàlegs de productes.

Les dades de l'informe provenen d'esdeveniments de comerç electrònic.

Learn how your ecommerce business is performing in the monetization reports in Google Analytics 4

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Monetització > Visió general.
  4. A la targeta Articles visualitzats per nom de la promoció d'articles, feu clic a Mostra les promocions.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Nom de la creativitat de promoció d'articles El nom que especifiqueu per a la creativitat associada a una promoció. Empleneu aquesta dimensió enviant el paràmetre creative_name del nivell d'article amb l'esdeveniment view_promotion o select_promotion.
Identificador de la promoció d'articles L'identificador que especifiqueu per a una promoció. Empleneu aquesta dimensió enviant el paràmetre promotion_id del nivell d'article amb l'esdeveniment view_promotion o select_promotion.
Nom de la promoció d'articles El nom que especifiqueu per a una promoció. Empleneu aquesta dimensió enviant el paràmetre promotion_name del nivell d'article amb l'esdeveniment view_promotion o select_promotion.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Ràtio de clics d'entrada de la promoció d'articles Nombre d'usuaris que han seleccionat una promoció dividit pel nombre d'usuaris que han vist la mateixa promoció. Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb els esdeveniments select_promotion i view_promotion.
Ingressos de l'article

El total d'ingressos procedents només d'articles, exclosos els impostos i l'enviament.

Ingressos de l'article = preu x quantitat

• Preu és el paràmetre price d'un article de la matriu items.
  • Quantitat és el paràmetre quantity d'un article de la matriu items.
Empleneu aquesta mètrica enviant els paràmetres quantity i price per a un article de la matriu items.
Articles afegits al carretó

Nombre d'articles que s'han afegit al carretó.

Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb l'esdeveniment add_to_cart.
Articles dels quals s'ha tramitat la compra

El nombre d'articles que hi havia al carretó durant la tramitació de compra.

Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb l'esdeveniment begin_checkout.
Articles en què s'ha fet clic a la promoció

El nombre d'articles en què s'ha fet clic en una promoció.

Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb l'esdeveniment select_promotion.
Articles comprats

El nombre d'articles comprats.

Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb l'esdeveniment purchase.
Articles visualitzats a la promoció

Nombre d'articles visualitzats en una promoció.

Empleneu aquesta mètrica enviant una matriu items amb l'esdeveniment view_promotion.