[GA4] Filtrar el trànsit dels desenvolupadors

Descobriu com podeu filtrar l'activitat dels desenvolupadors que utilitzen el mode de depuració perquè les dades no es mostrin als informes

Podeu excloure l'activitat dels desenvolupadors interns que facin servir el mode de depuració, de manera que puguin continuar utilitzant DebugView per resoldre problemes sense que la seva activitat es mostri als vostres informes.

Si voleu excloure l'activitat del lloc web des d'una adreça IP o un interval d'adreces IP, consulteu l'article Excloure el trànsit intern.

Podeu crear fins a 10 filtres de dades per propietat.

Advertiment: un cop apliqueu un filtre de dades, l'efecte que té sobre les dades és permanent. Per exemple, si apliqueu un filtre d'exclusió de dades, les dades excloses mai no es tractaran ni estaran disponibles a Analytics. Si voleu amagar les dades de determinats informes sense excloure-les permanentment, utilitzeu els filtres d'informes.

Filter out developer traffic

Abans de començar

Heu de tenir la funció d'editor al nivell de propietat per crear, editar i suprimir filtres.

Crear el filtre de dades

1. A Administració, a Recollida i modificació de dades, feu clic a Filtres de dades.
  2. Feu clic a Crea un filtre.
  3. Trieu Trànsit del desenvolupador.
  4. Introduïu un nom per al filtre de dades. El nom ha de complir els requisits següents:
    • Ser únic entre els filtres de dades de la mateixa propietat.
    • Començar amb una lletra Unicode.
    • Contenir només lletres i números Unicode, ratlles baixes i espais.
    • Contenir un màxim de 40 caràcters.
  5. Trieu Exclou per excloure el trànsit dels desenvolupadors.
  6. Trieu un dels estats de filtre següents:
    • Proves: Analytics identifica dades coincidents amb la dimensió Nom del filtre de dades de prova.
    • Actiu: Analytics aplica el filtre de dades a les dades entrants i fa canvis permanents.
    • Inactiu: Analytics no està avaluant el filtre.
    Nota: les dades que compleixen les condicions d'un filtre de dades de prova s'assignen a la dimensió Nom del filtre de dades de prova i reben un valor corresponent al nom del filtre. Aquestes dades estan disponibles als selectors de dimensions d'Analytics (per exemple, als informes i a les exploracions), de manera que podeu validar els filtres de dades abans d'activar-los. Més informació
  7. Feu clic a Crea.

Provar un filtre de dades

En provar un filtre de dades, faranteix que s'exclogui correctament el trànsit dels desenvolupadors. El trànsit dels desenvolupadors filtrat s'afegeix a la dimensió "Nom del filtre de dades de prova" amb el nom del filtre com a valor.

A fi de trobar esdeveniments activats per un desenvolupador filtrat, podeu crear una exploració de format lliure amb aquesta configuració.

• Tècnica: format lliure
  • Files: nom del filtre de dades de prova i nom de l'esdeveniment
  • Valors: recompte d'esdeveniments
  • Filtre: "El nom del filtre de dades de prova conté [nom del filtre de dades]"

Un filtre de dades pot tardar entre 24 i 36 hores a aplicar-se. Torneu-ho a comprovar més tard si no hi ha cap valor assignat.

Resultat

Quan activeu el filtre de dades, Google Analytics exclourà les dades que recullin els usuaris quan el mode de depuració estigui activat. Això us permetrà fer proves a la propietat sense alterar les dades dels informes.