[GA4] Obtenir dades més útils d'Analytics

Una llista de comprovació que permet als professionals del màrqueting i als anunciants garantir que Analytics tingui les dades crucials que calen per potenciar els mesuraments de l'empresa

Després de configurar la recollida de dades per als vostres llocs web i aplicacions, completeu configuracions addicionals per obtenir dades més precises i útils. Com més elements completeu a la llista de comprovació, més completes seran les dades de GA4. Hi ha moltes configuracions que determinen quines dades es recullen a la propietat, de manera que només estaran disponibles a partir del moment que les completeu. Per això és important fer-ho al més aviat possible. La majoria de configuracions es poden dur a terme mitjançant la interfície d'Analytics. Les poques que poden requerir l'ajuda d'un desenvolupador estan marcades com a "Requereix treballar amb codi".

Contingut d'aquest article:

Recollir més dades

Configuracions que tothom ha de completar

Acció Resultat
Configurar conversions Mesureu i analitzeu les accions dels usuaris que siguin més importants per a la vostra empresa.
Activar Google signals Activeu els informes multidispositiu, el remàrqueting multidispositiu i l'exportació de conversions multidispotitiu a Google Ads.
Fer un enllaç a Search Console Analitzeu els resultats de cerca orgànica del vostre lloc web a Analytics.

Configuracions recomanables

Acció Recomanable si Resultat
Configurar esdeveniments de comerç electrònic Veneu productes o serveis al vostre lloc web o aplicació. Recolliu i mesureu dades de comerç electrònic.
Requereix treballar amb codi.
Fer un enllaç a les vostres altres fonts de dades Teniu altres fonts de dades. Analitzeu dades d'altres fonts a Analytics.
Importar dades addicionals Teniu altres fonts de dades que no estan disponibles com a integracions. Analitzeu dades d'altres fonts a Analytics.
Enviar dades fora de línia a GA4 mitjançant Measurement Protocol Teniu quioscs de punt de venda (PDV) o altres conversions fora de línia. Vinculeu el comportament d'en línia a fora de línia.
Requereix treballar amb codi.
Configurar el mesurament entre dominis La vostra empresa té més d'un domini. Atribuïu l'activitat a un sol usuari quan canvia de domini.
Mesurar l'activitat en diverses plataformes amb User-ID Els visitants inicien la sessió al vostre lloc web o aplicació. Associeu els vostres propis identificadors a usuaris concrets per connectar el seu comportament en les diferents sessions i en diversos dispositius i plataformes.
Requereix treballar amb codi.
Recollir dades de les campanyes amb URL personalitzats Publiqueu campanyes publicitàries o de correu electrònic que no són de Google Ads. Les campanyes de Google Ads funcionen millor amb l'etiquetatge automàtic. Utilitzeu paràmetres UTM per identificar les campanyes que generen trànsit de fonts que no són de Google.

Filtrar les dades no desitjades

Configuracions que tothom ha de completar

Acció Resultat
Excloure el trànsit intern Excloeu del mesurament el trànsit intern.
Excloure el trànsit dels desenvolupadors Exclou el trànsit de prova generat pels desenvolupadors.
Excloure els bots Excloeu el trànsit de bots i aranyes coneguts.
GA4 exclou automàticament els bots i les aranyes. A diferència de Universal Analytics, no cal que feu res per activar aquesta opció.

Configuracions recomanables

Acció Recomanable si Resultat
Filtrar referències no desitjades El vostre lloc web rep trànsit d'un altre lloc web que no voleu que es compti com a referència, per exemple, d'un processador de pagaments extern. Us assegureu que les dades només incloguin referències que us interessin.

Potenciar la publicitat

Configuracions que tothom ha de completar

Acció Resultat
Fer un enllaç a Google Ads Consulteu les dades de Google Ads a Analytics, utilitzeu les conversions d'Analytics per fer ofertes a Google Ads i utilitzeu els públics d'Analytics per al remàrqueting a Google Ads.
Permetre la publicitat personalitzada Compartiu els vostres públics i esdeveniments de conversió amb Google Ads.
La publicitat personalitzada s'activa de manera predeterminada quan enllaceu Analytics i Google Ads.
Importar les conversions de GA4 a Google Ads Consulteu les dades de conversió d'Analytics a Google Ads i doneu a Smart Bidding de Google Ads accés a les dades que ajuden a optimitzar les ofertes.
Crear públics Utilitzeu públics per als informes, per a la publicitat i per a l'optimització (p. ex., proves A/B).
Activar els públics d'Analytics a Google Ads Utilitzeu els públics d'Analytics per al remàrqueting a Google Ads.

Configuracions recomanables

Acció Recomanable si Resultat
Crear grups de canals personalitzats Els grups de canals predeterminats no s'ajusten a les vostres necessitats. Utilitzeu categories personalitzades basades en regles per al trànsit del lloc web com a dimensions als informes, a les exploracions i als públics.