Reports

[GA4] Teknologisk informasjon-rapporten

Teknologisk informasjon-rapporten er en forhåndsdefinert detaljert rapport som viser hvilken teknologi folk bruker når de besøker nettstedet ditt eller appen din, inkludert nettleser, skjermoppløsning, appversjon og operativsystem.

Merk: Denne artikkelen handler om standardrapporten. Du kan tilpasse denne rapporten ved å bruke filtre eller sammenligninger, eller ved å bruke andre dimensjoner, beregninger eller diagrammer. Finn ut mer

Se rapporten

1. Logg på Google Analytics.
  2. Velg Rapporter Rapporter fra menyen til venstre.
  3. Klikk på Engasjement > Hendelser til venstre.

Ser du ikke rapporten? Hvis du ikke ser rapporten til venstre, er den kanskje fjernet, eller så inngår den ikke i standardsettet av rapporter. Hvis du er redigerer eller administrator, kan du legge til rapporten i navigasjonspanelet til venstre. Finn ut hvordan du kan legge til rapporten

Dimensjoner i rapporten

Rapporten inneholder disse dimensjonene. Hvis du har rollen redigerer eller administrator, kan du legge til dimensjoner i og fjerne dem fra rapporten.

Dimensjon Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Appversjon Mobilappens versjonsnavn (Android) eller korte pakkeversjonsnavn (iOS). Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Nettleser Nettleseren brukeraktiviteten stammer fra. Vanlige nettlesere er «Chrome», «Edge», «Firefox», «Internet Explorer», «Opera» og «Safari». Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Enhetskategori Typen enhet brukeraktiviteten stammer fra. De ulike enhetskategoriene er «mobil», «nettbrett» og «datamaskin». Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Enhetsmodell Navnet på mobilmodellen (f.eks. iPhone 5s eller SM-J500M). Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Operativsystem Operativsystemet som brukes av besøkende i appen din eller på nettstedet ditt (f.eks. iOS, Android, Windows, Chrome OS) Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
OS-versjon Versjonen av operativsystemet som brukes av besøkende på nettstedet ditt eller i appen din (f.eks. «9.3.2» eller «5.1.1»). Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
OS med versjon Operativsystemet og -versjonen som brukes av besøkende i appen din eller på nettstedet ditt. Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Plattform Metoden brukerne benyttet seg av for å få tilgang til appen din eller nettstedet ditt. Plattformene omfatter «Android», «iOS» og «Nettet». Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Plattform/enhetskategori

Med plattform menes metoden brukerne benyttet seg av for å åpne appen din eller nettstedet ditt. Plattformene omfatter «Android», «iOS» og «Nettet».

Enhetskategori er typen enhet brukeraktiviteten skjedde på. De ulike enhetskategoriene er «mobil», «nettbrett» og «datamaskin».

Denne dimensjonen fylles ut automatisk.
Skjermoppløsning Bredden og høyden (i piksler) på skjermen som brukeraktiviteten stammer fra. Noen eksempler er «1920 x 1080», «1440 x 900» og «1366 x 768». Denne dimensjonen fylles ut automatisk.

Beregninger i rapporten

Rapporten inneholder disse beregningene: Hvis du er redigerer eller administrator, kan du legge til beregninger i og fjerne dem fra rapporten.

Beregning Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Gjennomsnittlig engasjementstid

Den gjennomsnittlige tiden nettstedet ditt var i fokus i brukerens nettleser eller en app var i forgrunnen på brukerens enhet.

Gjennomsnittlig engasjementstid = den totale varigheten av brukerengasjement / antallet aktive brukere

Denne beregningen fylles ut automatisk.
Konverteringer Antallet ganger brukere utløste en konverteringshendelse. Du kan fylle ut denne beregningen ved å merke en hendelse som en konvertering.
Økter med engasjement

Antallet økter som varte i minst 10 sekunder, eller som hadde minst én konverteringshendelse eller minst to side- eller skjermvisninger.

Denne beregningen fylles ut automatisk.
Økter med engasjement per bruker

Det gjennomsnittlige antallet økter med engasjement per bruker.

Økter med engasjement er antallet økter som varte i minst 10 sekunder, eller som omfattet minst én konverteringshendelse eller minst to side- eller skjermvisninger.

Denne beregningen fylles ut automatisk.
engasjementsandel

Prosentandelen av økter som var økter med engasjement.

Engasjementsandel = økter med engasjement / totalt antall økter

Denne beregningen fylles ut automatisk.
Antall hendelser Antallet ganger brukere utløste en hendelse. Denne beregningen fylles ut automatisk.
Nye brukere

Antallet nye unike User-ID-er som har loggført first_open- eller first_visit-hendelsen.

Med denne beregningen kan du måle antallet brukere som har åpnet appen eller samhandlet med nettstedet for første gang.

Denne beregningen fylles ut automatisk.
Brukere

Antallet unike brukere som har besøkt appen din eller nettstedet ditt. En bruker er enhver bruker som har en økt med engasjement, eller som fører til at Analytics samler inn noe av dette:

Denne beregningen fylles ut automatisk.