Reports

[GA4] Rapporten Tekniske oplysninger

Rapporten Tekniske oplysninger er en foruddefineret detaljeret rapport, der hjælper dig med at identificere den teknologi, som folk bruger til at få adgang til dit website eller din app, f.eks. deres browser, skærmopløsning, appversion og operativsystem.

Bemærk! Denne artikel beskriver standardrapporten. Du kan tilpasse rapporten ved at anvende filtre eller sammenligninger eller ved at ændre dimensioner, metrics eller diagrammer. Få flere oplysninger

Se rapporten

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Vælg Rapporter Rapporter på menuen til venstre.
  3. Klik på Engagement > Hændelser til venstre.

Kan du ikke se rapporten? Hvis du ikke kan se rapporten til venstre, er den muligvis blevet fjernet, eller også er den ikke med i dit standardsæt med rapporter. Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du tilføje rapporten i navigationspanelet til venstre. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer rapporten

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
Appversion Mobilappens versionsnavn (Android) eller korte pakkeversion (iOS). Denne dimension udfyldes automatisk.
Browser Den browser, som brugeraktiviteten stammer fra. Typiske browsere omfatter "Chrome", "Edge", "Firefox", "Internet Explorer", "Opera" og "Safari". Denne dimension udfyldes automatisk.
Enhedskategori Den type enhed, som brugeraktiviteten stammer fra. Enhedskategorierne omfatter "computer", "mobil" og "tablet". Denne dimension udfyldes automatisk.
Enhedsmodel Mobilenhedens modelnavn (f.eks. iPhone 5s eller SM-J500M). Denne dimension udfyldes automatisk.
Operativsystem Det operativsystem, der bruges af besøgende på dit website eller i din app (f.eks. Android, Chrome OS, iOS, Windows) Denne dimension udfyldes automatisk.
OS-version Det operativsystem og den version, der bruges af besøgende på dit website eller i din app. (f.eks. '9.3.2', '5.1.1'). Denne dimension udfyldes automatisk.
OS med versionsangivelse Det operativsystem og den version, der bruges af besøgende på dit website eller i din app. Denne dimension udfyldes automatisk.
Platform Platformen er den metode, som brugerne anvender til at få adgang til dit indhold. Platforme omfatter "Android", "iOS" og "Web". Denne dimension udfyldes automatisk.
Platform/enhedskategori

Platform er den metode, som brugerne anvender til at få adgang til dit website eller din app. Platforme omfatter "Android", "iOS" og "Web".

Enhedskategori er den type enhed, som brugeraktiviteten stammer fra. Enhedskategorierne omfatter "computer", "mobil" og "tablet".

Denne dimension udfyldes automatisk.
Skærmopløsning Bredden og højden (i pixels) på den skærm, som brugeraktiviteten stammer fra. Eksempler: "1920x1080", "1440x900" og "1366x768". Denne dimension udfyldes automatisk.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes elementet
Gennemsnitlig engagementstid

Dette er det gennemsnitlige tidsrum, hvor dit website var i fokus i brugerens browser, eller hvor en app var i forgrunden på brugerens enhed.

Gennemsnitlig engagementstid = samlet brugerengagementsvarighed divideret med antal aktive brugere

Denne metric udfyldes automatisk.
Konverteringer Det antal gange, brugere har aktiveret en konverteringshændelse. Udfyld denne metric ved at markere en hændelse som en konvertering.
Engagerede sessioner

Antallet af sessioner, som varede 10 sekunder eller længere eller havde 1 eller flere konverteringshændelser eller 2 eller flere side- eller skærmvisninger.

Denne metric udfyldes automatisk.
Engagerede sessioner pr. bruger

Det gennemsnitlige antal engagerede sessioner pr. bruger.

Engagerede sessioner er antallet af sessioner, som varede i 10 sekunder eller længere eller havde én eller flere konverteringshændelser eller 2 eller flere side- eller skærmvisninger.

Denne metric udfyldes automatisk.
Engagementsrate

Den procentdel af sessionerne, der var engagerede sessioner.

Engagementsrate = antal engagerede sessioner divideret med det samlede antal sessioner

Denne metric udfyldes automatisk.
Antal hændelser Det antal gange, brugere aktiverede en hændelse. Denne metric udfyldes automatisk.
Nye brugere

Antal bruger-id'er for nye unikke brugere, der har aktiveret hændelsen first_open eller first_visit.

Denne metric giver dig mulighed for at måle, hvor mange brugere der har interageret med dit website eller åbnet din app for første gang.

Denne metric udfyldes automatisk.
Brugere

Det antal unikke brugere, der har besøgt dit website eller din app. En bruger defineres som enhver bruger, der har haft en engageret session. Der registreres også en aktiv bruger, når følgende data indsamles i Analytics:

Denne metric udfyldes automatisk.