Reports

[GA4] Rapporten Landingsside

Rapporten Landingsside er en foruddefineret detaljeret rapport, der hjælper dig med at forstå, hvordan besøgende interagerer med dit website. Den viser dig den første side, en besøgende lander på, når vedkommende besøger dit website, og hvor mange besøgende der lander på hver side. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at identificere, hvilke sider der klarer sig godt, og hvilke der skal forbedres.

Læs rapporten

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Vælg Rapporter Rapporter på menuen til venstre.
  3. Klik på Engagement > Landingsside til venstre.

Kan du ikke se rapporten? Hvis du ikke kan se rapporten til venstre, er den muligvis blevet fjernet, eller også er den ikke med i dit standardsæt med rapporter. Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du tilføje rapporten i navigationspanelet til venstre. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer rapporten

Indskrænk din søgning

Hvis du vil vise data for én eller nogle få landingssider, kan du anvende et filter på rapporten eller bruge søgefeltet over rapporttabellen. Hvis du f.eks. vil se trafikken på sider, der starter med "/store", kan du søge efter termen via søgefeltet og trykke på Enter.

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
Landingsside

Sidestien og forespørgselsstrengen, der er knyttet til den første sidevisning i en session.

Hvis en bruger f.eks. lander på "www.example.com/homepage1", vil du se "/homepage1" i rapporten.

Denne dimension udfyldes automatisk.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den
Gennemsnitlig engagementstid pr. session

Dette er det gennemsnitlige tidsrum, hvor dit website var i fokus i brugerens browser, eller hvor en app var i forgrunden på brugerens enhed, i løbet af hver session.

Denne metric udfyldes automatisk.
Aktive brugere Det antal unikke brugere, der har besøgt dit website eller åbnet din app. Denne metric udfyldes automatisk.
Konverteringer Det antal gange, brugere har aktiveret en konverteringshændelse. Konverteringer registreres ud fra hændelser, der er markeret som en konvertering.
Nye brugere

Antal bruger-id'er for nye unikke brugere, der har aktiveret hændelsen first_open eller first_visit.

Denne metric giver dig mulighed for at måle, hvor mange brugere der har interageret med dit website eller åbnet din app for første gang.

Denne metric udfyldes automatisk.
Sessioner Det antal sessioner, der er blevet indledt på dit website eller i din app. Denne metric udfyldes automatisk.
Samlet omsætning

Den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning.

Samlet omsætning = køb + køb i apps + abonnementer + annonceomsætning

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen eller Google Ad Manager-integrationen eller ved afsendelse af hændelsen ad_impression fra en tredjepartsintegration.

Ofte stillede spørgsmål

Er oplysningerne i rapporten sessionsbaserede eller brugerbaserede?

I rapporten Landingsside kan du se sessionsbaserede dimensioner, hvilket betyder, at Google registrerer, om brugere besøger dit website to gange via to forskellige landingssider. Hvis en bruger f.eks. bliver ført videre til side A i én session, men til side B i en anden session, registreres der et besøg for både side A og side B.

Hvordan kan jeg se, hvad kunderne foretager sig, når de har besøgt en landingsside?

Stiudforskninger hjælper dig med at identificere de handlinger, som brugerne foretager, når de besøger en landingsside. Når du opretter udforskningen, vælger du landingssiden som dit startpunkt. Analytics viser dig derefter de 5 mest populære sider, som dine brugere har set efter landingssiden.