Reports

[GA4] Informe de pàgines de destinació

L'informe de pàgines de destinació és un informe de detalls predefinit que us ajuda a entendre com interaccionen els visitants amb el vostre lloc web. Mostra la primera pàgina a què arriben els usuaris quan visiten el vostre lloc web i quants visitants arriben a cada pàgina. Aquesta informació us pot ajudar a identificar quines pàgines tenen un bon rendiment i quines necessiten una millora.

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Pàgina de destinació.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Restringir la cerca

Per veure les dades d'una o de diverses pàgines de destinació, podeu aplicar un filtre a l'informe o utilitzar la barra de cerca que hi ha a sobre de la taula d'informe. Per exemple, si voleu veure el trànsit de les pàgines que comencen per "/botiga", podeu cercar el terme mitjançant la barra de cerca i prémer Retorn.

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Pàgina de destinació

El camí de la pàgina i la cadena de consulta associats a la primera visualització de pàgina en una sessió.

Per exemple, si un usuari arriba a "www.example.com/paginadinici1", veureu "/paginadinici1" a l'informe.

Aquesta dimensió s'emplena automàticament.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Temps d'implicació mitjà per sessió

El temps mitjà que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que la vostra aplicació ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari durant cada sessió.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Usuaris actius El nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o aplicació. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Les conversions provenen d'esdeveniments que s'han marcat com a conversions.
Usuaris nous

El nombre d'identificadors d'usuari únic nous que han registrat l'esdeveniment first_open o first_visit.

Aquesta mètrica us permet mesurar el nombre d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o que han iniciat la vostra aplicació per primer cop.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions El nombre de sessions que s'han iniciat al vostre lloc web o aplicació. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Total d'ingressos

El total d'ingressos procedents de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i de la publicitat.

Total d'ingressos = compres + compres des de l'aplicació + subscripcions + ingressos per publicitat

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.

Preguntes més freqüents

La informació de l'informe és d'abast de sessió o d'abast d'usuari?

L'informe de pàgines de destinació mostra les dimensions d'abast de sessió; és a dir, Google mesura quan un mateix usuari que visita el vostre lloc web dues vegades ho fa mitjançant dues pàgines de destinació diferents. Per exemple, si algú arriba a la pàgina A en una sessió i després arriba a la pàgina B en una altra sessió, tant la pàgina A com la B tenen una visita.

Com puc veure què fan els clients després de visitar una pàgina de destinació?

Les exploracions del camí us ajuden a identificar les accions que duen a terme els usuaris després de visitar una pàgina de destinació. En crear l'exploració, trieu la pàgina de destinació com a punt de partida. A continuació, Analytics us mostrarà les cinc pàgines que més han vist els vostres usuaris després d'arribar a aquesta pàgina.