Reports

[GA4] Informe de campanyes de Google Ads

L'informe de campanyes de Google Ads és un informe de detalls predefinit que mostra l'efectivitat de les campanyes de Google Ads a l'hora de dirigir trànsit al vostre lloc web o aplicació i generar-hi conversions.

Nota: aquest article descriu l'informe predeterminat. Podeu personalitzar l'informe aplicant filtres o comparacions, o canviant les dimensions, les mètriques o els gràfics. Més informació

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Adquisició > Visió general.
  4. A la targeta Sessions per campanya de Google Ads de la sessió, feu clic a Mostra les campanyes de Google Ads.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Cerqueu les dades de costos? Per veure les dades de costos de les campanyes, aneu a l'informe Rendiment de les campanyes de Google Ads, a la secció Publicitat.

Dimensions de l'informe

Observareu que cada dimensió inclou el text "Sessió". Aquest text indica que la dimensió descriu la sessió més recent d'un usuari, independentment de si és nou o recurrent. Més informació sobre els abasts

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Nom del compte de Google Ads de la sessió El nom del compte a Google Ads de l'anunci que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.
Nom del grup d'anuncis de Google Ads de la sessió El nom del grup d'anuncis a Google Ads de l'anunci que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.
Tipus de xarxa publicitària de Google Ads de la sessió La ubicació en què s'ha mostrat el vostre anunci (google.com, partners de cerca, la Xarxa de Display) que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.
Campanya de Google Ads de la sessió La campanya que s'ha associat a l'inici d'una sessió que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.
Text de paraules clau de Google Ads de la sessió La paraula clau coincident que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.
Consulta de Google Ads de la sessió La consulta de cerca que ha generat una sessió. Per obtenir informació sobre com podeu emplenar aquesta dimensió, consulteu l'article Dimensions de font del trànsit, etiquetatge manual i etiquetatge automàtic.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Temps d'implicació mitjà per sessió El temps d'implicació mitjà per sessió. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Sessions amb implicació El nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o més esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions amb implicació per usuari El nombre mitjà de sessions amb implicació per usuari. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Taxa d'implicacions

El percentatge de sessions que han estat sessions amb implicació. Més informació

Taxa d'implicacions = sessions amb implicació / total de sessions

La taxa d'implicacions és el contrari del percentatge de rebots.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Recompte d'esdeveniments El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Esdeveniments per sessió El nombre mitjà d'esdeveniments per sessió. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions

El nombre de sessions que s'han iniciat al vostre lloc web o aplicació.

Una sessió és un període de temps durant el qual un usuari interacciona amb el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Una sessió s'inicia quan un usuari fa una de les accions següents:

• Obre la vostra aplicació en primer pla.
  • Visualitza una pàgina o una pantalla i no hi ha cap sessió activa en aquell moment (p. ex., s'ha esgotat el temps d'espera de la sessió anterior).

De manera predeterminada, una sessió finalitza (s'esgota el temps d'espera) després de 30 minuts d'inactivitat de l'usuari. No hi ha cap límit pel que fa a la durada d'una sessió.

Més informació sobre les sessions

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Total d'ingressos El total d'ingressos procedents de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat.

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.

Important: quan configureu l'esdeveniment de compra, assegureu-vos de proporcionar valors per als paràmetres de valor i de moneda. En cas contrari, no veureu les dades de compra de la mètrica Total d'ingressos.
Usuaris

El nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o aplicació. Un usuari és qualsevol persona que duu a terme una sessió amb implicació, o bé quan Analytics recull:

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.