Reports

[GA4] Liiketoimintatavoitteet‑kokoelma

Google Analyticsin räätälöity raporttikokoelma, joka perustuu ilmoittamiisi yritystietoihin

Liiketoimintatavoitteet‑kokoelma tarjoaa käyttöösi räätälöityjä raportteja, jotka perustuvat Google Analyticsin käyttöönoton yhteydessä ilmoittamiisi yritystietoihin. Se korvaa Elinkaari‑kokoelman, kun lisäät yritystiedot käyttöönoton yhteydessä.

Jos esimerkiksi valitset käyttöönoton yhteydessä Optimoi verkkomyynnille ‑vaihtoehdon, Elinkaari‑kokoelma korvataan Liiketoimintatavoitteet‑kokoelmalla, joka sisältää muun muassa Käyttäjähankinta‑ ja Liikenteen hankinta ‑raportin.

Kokoelmasta saat raportteja, jotka auttavat löytämään liiketoimintatavoitteidesi kannalta relevantteja tietoja.

Näin löydät kokoelman

Kokoelma korvaa Elinkaari‑kokoelman, kun määrität yritystiedot käyttöönoton yhteydessä. Analytics tarjoaa kuitenkin oletuksena käyttöösi Elinkaari‑kokoelman Liiketoimintatavoitteet‑kokoelman sijasta, jos jokin seuraavista koskee sinua:

Kaikki, joilla on pääsy mittauskokonaisuuteen, näkevät samat raportit.

Oletusraportit

Seuraava taulukko sisältää valitsemiisi liiketoimintatavoitteisiin perustuvat oletusraportit, jotka näet, kun otat Analyticsin käyttöön ensimmäistä kertaa. Näet kunkin valitsemasi liiketoimintatavoitteen aiheen ja raportit.

Kunkin aiheen yleiskatsausraportissa on joukko kortteja, joissa on yhteenveto kyseisestä liiketoimintatavoitteesta.

Tavoite Aihe Oletusraportit

Liidien luominen
Analysoi kävijämittareita ja tavoita uusia asiakkaita

Liidien luominen

Yleistä

Käyttäjähankinta

Liikenteen hankinta

Laskeutumissivu

Verkkomyynnin edistäminen
Analysoi ostokäyttäytymistä ja edistä myyntiä

Verkkomyynnin edistäminen

Yleistä

Ostot verkkokaupasta

Tarjoukset

Ostopolku

Ostoprosessi

Bränditietoisuuden parantaminen
Lisää tietoisuutta yrityksestäsi

Bränditietoisuuden parantaminen

Yleistä

Google Ads ‑kampanjat

Demografiset tiedot

Sivut ja näkymät

Käyttäjätoiminnan tutkiminen
Selvitä, miten ihmiset käyttävät sivustoasi tai sovellustasi

Käyttäjätoiminnan tutkiminen

Yleistä

Tapahtumat

Konversiot

Sivut ja näkymät

Perustason raportit
Useita raporttityyppejä
Kaikki Elinkaari‑kokoelman raportit

Liiketoimintatavoitteet-kokoelman lisääminen

Google Analytics ei tällä hetkellä räätälöi Liiketoimintatavoitteet‑kokoelmaa, jos muutat yritystietojasi. Liiketoimintatavoitteet‑kokoelma löytyy kuitenkin raporttikirjastosta, ja voit lisätä kaikki kokoelman raportit tai osan niistä mittauskokonaisuuteesi.

Näin voit lisätä Liiketoimintatavoitteet‑kokoelman:

1. Valitse vasemmalta Raportit.
  2. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Kirjasto.
    Jos et näe Kirjasto‑kohtaa, sinulla ei ole muokkaajan roolia, jota navigoinnin muuttaminen edellyttää.
  3. Jos haluat muuttaa Liiketoimintatavoitteet‑kokoelman raportteja, klikkaa Muokkaa kokoelmaa.
  4. Jos haluat lisätä Liiketoimintatavoitteet‑kokoelman navigointivalikkoon, klikkaa Kokoelman toimintovalikko > Julkaise.