Reports

[GA4] Samlingen med virksomhedsmål

Få en skræddersyet samling af rapporter i Google Analytics baseret på de oplysninger, du angiver om din virksomhed

Første gang du opretter og konfigurerer en Google Analytics-konto, får du via samlingen med virksomhedsmål et skræddersyet sæt rapporter baseret på de oplysninger, du angiver om din virksomhed. Samlingen erstatter samlingen Livscyklus, når du angiver virksomhedsoplysninger under konfigurationen.

Hvis du eksempelvis vælger "Optimer til onlinesalg" i forbindelse med konfigurationen, bliver samlingen Livscyklus erstattet af samlingen med virksomhedsmål, som blandt andet omfatter rapporterne Brugeranskaffelse og Trafikanskaffelse.

Samlingen giver dig rapporter, som kan hjælpe dig med at finde oplysninger, som er relevante for dine virksomhedsmål.

Få adgang til samlingen

Samlingen erstatter samlingen Livscyklus, når du angiver virksomhedsoplysninger under konfigurationen. I Analytics vises samlingen Livscyklus dog som standard i stedet for samlingen med virksomhedsmål, hvis en eller flere af følgende ting gør sig gældende i dit tilfælde:

• Du har oprettet ejendommen før den 27. marts 2023
  • Du har ikke angivet virksomhedsoplysninger under konfigurationen
  • Du har migreret fra en Universal Analytics-ejendom ved hjælp af Konfigurationsassistent

Alle med adgang til ejendommen vil se det samme sæt rapporter.

Standardrapporter

Nedenstående tabel viser de standardrapporter, du finder, når du første gang konfigurerer Analytics, baseret på de virksomhedsmål, du vælger under konfigurationen. Du kan se emnet og rapporterne for hver virksomhedsmål, du vælger.

Oversigtsrapporten i hvert emne indeholder et sæt kort, der opsummerer oplysningerne for dette virksomhedsmål.

Mål Emne Standardrapporter

Generér kundeemner
Analysér besøgsrelaterede metrics, og tiltræk nye kunder

Generér kundeemner

Oversigt

Brugeranskaffelse

Trafikanskaffelse

Landingsside

Øg onlinesalget
Analysér købsadfærd, og øg salget

Øg onlinesalget

Oversigt

Antal e-handelskøb

Kampagnetilbud

Købsproces

Betalingsproces

Opnå større brandbevidsthed
Skab større opmærksomhed om din virksomhed

Øg brandbevidstheden

Oversigt

Google Ads-kampagner

Oplysninger om demografi

Sider og skærme

Undersøg brugeradfærden
Find ud af, hvordan folk bruger dit website eller din app

Undersøg brugeradfærden

Oversigt

Hændelser

Konverteringer

Sider og skærme

Basisrapporter
Flere rapporttyper
Ikke tilgængelig Alle rapporterne i Livscyklus

Tilføj samlingen med virksomhedsmål

Som det er nu, bliver samlingen med virksomhedsmål i Google Analytics ikke skræddersyet til dine konkrete behov, hvis du ændrer dine virksomhedsoplysninger. Du kan dog finde samlingen med virksomhedsmål i rapportsamlingen, så du har mulighed for at tilføje nogle af eller alle rapporterne i samlingen på din ejendom.

Sådan tilføjer du samlingen med virksomhedsmål:

1. Klik på Rapporter til venstre.
  2. Klik på Samling (nederst til venstre).
    Hvis du ikke kan se Samling, har du ikke rollen Redaktør, så du kan ændre navigationen.
  3. Klik på Rediger samling for at redigere rapporterne i samlingen med virksomhedsmål.
  4. Klik på Handlingsmenu for samlinger > Offentliggør for at tilføje samlingen med virksomhedsmål i navigationen.