Reports

[GA4] Col·lecció Objectius de negoci

Obteniu una col·lecció d'informes personalitzada a Google Analytics basada en la informació que proporcioneu sobre la vostra empresa

La col·lecció Objectius de negoci proporciona un conjunt personalitzat d'informes basat en la informació que proporcioneu sobre la vostra empresa quan configureu Google Analytics per primera vegada. Aquesta col·lecció substitueix la col·lecció Cicle de vida quan especifiqueu la informació d'empresa durant la configuració.

Per exemple, si seleccioneu "Optimitzar les vendes en línia" durant la configuració, la col·lecció Cicle de vida se substituirà per la col·lecció Objectius de negoci, que inclourà els informes d'adquisició d'usuaris i d'adquisició de trànsit, entre d'altres.

La col·lecció us proporciona informes que us ajudaran a trobar informació rellevant per als vostres objectius empresarials.

Accedir a la col·lecció

Aquesta col·lecció substitueix la de Cicle de vida quan especifiqueu la informació d'empresa durant la configuració. Tanmateix, Analytics proporciona la col·lecció Cicle de vida de manera predeterminada en lloc de la col·lecció Objectius de negoci si es compleix alguna de les condicions següents:

• Heu creat la propietat abans del 27 de març de 2023.
  • No heu especificat la informació d'empresa durant la configuració.
  • Heu migrat des d'una propietat de Universal Analytics mitjançant l'Assistent de configuració.

Tothom que tingui accés a la propietat veurà el mateix conjunt d'informes.

Informes predeterminats

A la taula següent es mostren els informes predeterminats que trobareu en configurar Analytics per primera vegada, segons l'objectiu d'empresa que seleccioneu durant la configuració. Veureu el tema i els informes de cada objectiu d'empresa que seleccioneu.

L'informe de visió general de cada tema proporciona un conjunt de targetes que resumeixen la informació d'aquest objectiu d'empresa.

Objectiu Tema Informes predeterminats

Generar contactes
Analitzeu les mètriques dels visitants i atraieu clients nous.

Generar contactes

Visió general

Adquisició d'usuaris

Adquisició de trànsit

Pàgina de destinació

Generar vendes en línia
Analitzeu el comportament de compra i obteniu més vendes.

Generar vendes en línia

Visió general

Compres de comerç electrònic

Promocions

Recorregut de compra

Recorregut de tramitació de compra

Augmentar la notorietat de marca
Doneu a conèixer la vostra empresa.

Augmentar la notorietat de marca

Visió general

Campanyes de Google Ads

Detalls de grups demogràfics

Pàgines i pantalles

Examinar el comportament dels usuaris
Obteniu informació sobre com utilitzen els usuaris el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Examinar el comportament dels usuaris

Visió general

Esdeveniments

Conversions

Pàgines i pantalles

Informes de referència
Diversos tipus d'informes.
N/A Tots els informes de Cicle de vida

Afegir la col·lecció Objectius de negoci

Actualment, Google Analytics no personalitza la col·lecció Objectius de negoci quan canvieu la informació d'empresa. Tanmateix, podeu trobar la col·lecció Objectius de negoci a la biblioteca d'informes, cosa que us permet afegir alguns o tots els informes de la col·lecció a la vostra propietat.

Per afegir la col·lecció Objectius de negoci:

1. A l'esquerra, feu clic a Informes.
  2. Feu clic a Biblioteca (a la part inferior esquerra).
    Si no veieu l'opció Biblioteca, no teniu el rol d'editor per canviar el menú de navegació.
  3. Per canviar els informes de la col·lecció Objectius de negoci, feu clic a Edita la col·lecció.
  4. Per afegir la col·lecció Objectius de negoci al menú de navegació, feu clic a Menú d'accions de col·lecció > Publica.