Reports

[GA4] Samlingen Livscykel

Förstå hela kundtratten från förvärv till kundlojalitet

Samlingen Livscykel hjälper dig att förstå hur människor använder din webbplats eller app, från förvärv till kundlojalitet. Den skiljer sig från samlingen Användare, som visar information om dina användare.

Få åtkomst till samlingen

Samlingen Livscykel visas till vänster om du väljer Se baslinjerapporter när du skapar en Google Analytics-egendom.

Baslinjerapporterna är rapporter som inte är anpassade efter dina verksamhetsmål. De innehåller i stället ett brett urval av rapporter som ger dig en bild av hur människor hittar och använder din webbplats eller app.

Du ser också samlingen Livscykel som standard om något av följande gäller:

• Du skapade egendomen före den 27 mars 2023.
  • Du migrerade från en Universal Analytics-egendom med hjälp av konfigurationsassistenten.

Om du inte ser samlingen och du har rollen Administratör eller Redigerare kan du lägga till samlingen från rapportbiblioteket.

Tillgängliga rapporter

Samlingen Livscykel innehåller följande rapporter som standard.

Om du har rollen Redigerare eller Administratör och vill lägga till eller ta bort en rapport kan du läsa den här artikeln.

Ämne Rapport
Förvärv

Översikt över förvärv

Användarförvärv

Trafikförvärv

Engagemang

Översikt över engagemang

Händelser

Konverteringar

Sidor och skärmar

Målsidor

Intäktsgenerering

Översikt över intäktsgenerering

E-handelsköp

Köpresa

Utcheckning

Köp i appen

Utgivarannonser

Kampanjer

Kundlojalitet Översikt över kundlojalitet

Lägg till samlingen Livscykel

1. Klicka på Rapporter till vänster.
  2. Klicka på Bibliotek (längst ned till vänster).
    Om du inte ser Bibliotek har du inte behörighet att ändra navigeringen.
  3. Klicka på Åtgärdsmeny för samling > Publicera vid samlingen Livscykel.