Reports

[GA4] Livssyklus-samlingen

Forstå hele kundetrakten – fra brukeranskaffelse til kundelojalitet

Med Livssyklus-samlingen er det enklere å forstå hvordan folk bruker nettstedet ditt eller appen din – fra brukeranskaffelse til lojalitet. Denne samlingen skiller seg fra Bruker-samlingen, som viser deg informasjon om brukerne.

Få tilgang til samlingen

Livssyklus-samlingen vises til venstre når du oppretter et Google Analytics-område og velger «Få referanserapporter».

Referanserapportene er rapporter som ikke er tilpasset forretningsmålene dine. De omfatter i stedet en rekke ulike rapporter som viser hvordan folk finner og bruker appen din eller nettstedet ditt.

Du får også se Livssyklus-samlingen som standard hvis minst ett av disse utsagnene stemmer:

• Du opprettet området før 27. mars 2023.
  • Du gikk over fra et Universal Analytics-område ved å bruke konfigureringsassistenten.

Hvis du ikke ser samlingen selv om du er administrator eller redigerer, kan du legge til samlingen fra rapportbiblioteket.

Tilgjengelige rapporter

Livssyklus-samlingen inneholder som standard rapportene nedenfor.

Hvis du vil legge til eller fjerne en rapport og du er redigerer eller administrator, kan du lese denne artikkelen.

Emne Rapport
Brukeranskaffelse

Oversikt over brukeranskaffelse

Brukeranskaffelse

Trafikkanskaffelse

Engasjement

Oversikt over engasjement

Hendelser

Konverteringer

Sider og skjermer

Landingssider

Inntektsgenerering

Oversikt over inntektsgenerering

Netthandelskjøp

Kjøpsprosessen

Betalingsprosessen

Kjøp i appen

Publisistannonser

Kampanjer

Lojalitet Oversikt over brukerlojalitet

Legg til Livssyklus-samlingen

1. Klikk på Rapporter til venstre.
  2. Klikk på Bibliotek (nederst til venstre).
    Hvis du ikke ser Bibliotek, har du ikke tillatelse til å endre navigeringen.
  3. Klikk på Handlingsmeny for rapportsamling > Publiser ved siden av Livssyklus-samlingen.