Reports

[GA4] De collectie Levenscyclus

Inzicht krijgen in de hele klanttrechter, van acquisitie tot behoud

Met de collectie Levenscyclus krijgt u inzicht in hoe mensen uw website of app gebruiken, van acquisitie tot behoud. Dit verschilt van de collectie Gebruiker, die informatie over uw gebruikers toont.

Toegang tot de collectie

Als u uw Google Analytics-property maakt, verschijnt de collectie Levenscyclus aan de linkerkant als u Benchmarkrapporten ophalen selecteert.

De benchmarkrapporten zijn basisrapporten die niet zijn gepersonaliseerd op basis van uw bedrijfsdoelen. In plaats daarvan bevatten ze een breed scala aan rapporten waarmee u inzicht krijgt in hoe mensen uw website of app vinden en gebruiken.

U ziet de collectie Levenscyclus ook standaard als een van de volgende situaties van toepassing is:

• U heeft de property vóór 27 maart 2023 gemaakt.
  • U bent met de Installatieassistent gemigreerd vanuit een Universal Analytics-property.

Als u de collectie niet ziet en u de rol Beheerder of Bewerker heeft, kunt u de collectie toevoegen vanuit de rapportbibliotheek.

Beschikbare rapporten

De collectie Levenscyclus bevat standaard de volgende rapporten.

Ga naar dit artikel als u een rapport wilt toevoegen of verwijderen en u de rol Bewerker of Beheerder heeft.

Onderwerp Rapport
Acquisitie

Acquisitie-overzicht

Gebruikersacquisitie

Verkeersacquisitie

Engagement

Engagementoverzicht

Gebeurtenissen

Conversies

Pagina's en schermen

Landingspagina's

Inkomsten genereren

Inkomsten genereren: Overzicht

E-commerceaankopen

Aankooptraject

Afrekentraject

In-app aankopen

Advertenties van uitgever

Promoties

Behoud Loyaliteitsoverzicht

De collectie Levenscyclus toevoegen

1. Klik aan de linkerkant op Rapporten.
  2. Klik op Bibliotheek (linksonder).
    Als u Bibliotheek niet ziet, heeft u geen rechten om de navigatie te wijzigen.
  3. Klik dan op Actiemenu voor collectie > Publiceren voor de collectie Levenscyclus.