Reports

[GA4] Elinkaari-kokoelma

Tutustu koko asiakassuppiloon hankinnasta pysyvyyteen asti

Elinkaari-kokoelma kattaa asiakaspolun aina hankinnasta asiakaspysyvyyteen ja auttaa ymmärtämään, miten sivustoasi tai sovellustasi käytetään. Se eroaa Käyttäjä-kokoelmasta, jossa on tietoa käyttäjistäsi.

Näin löydät kokoelman

Elinkaari-kokoelma näkyy vasemmalla, jos olet valinnut Google Analytics ‐mittauskokonaisuuden luomisen yhteydessä "Luo perusraportteja".

Perusraportteja ei personoida liiketoimintatavoitteidesi mukaan. Niihin kuuluu monenlaisia raportteja, joiden avulla voit selvittää, miten ihmiset löytävät verkkosivustosi tai sovelluksesi ja käyttävät sitä.

Näet Elinkaari-kokoelman oletuksena myös, jos jompikumpi seuraavista pitää paikkansa:

• Olet luonut mittauskokonaisuuden ennen 27.3.2023.
  • Olet siirtynyt Universal Analytics ‐mittauskokonaisuudesta Setup Assistantin avulla.

Jos et näe kokoelmaa ja olet järjestelmänvalvoja tai muokkaaja, voit lisätä kokoelman raporttikirjastosta.

Saatavilla olevat raportit

Elinkaari-kokoelma sisältää oletuksena seuraavat raportit.

Jos haluat lisätä tai poistaa raportin ja olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, lue tämä artikkeli.

Aihe Raportti
Hankinta

Hankinnan yleiskatsaus

Käyttäjähankinta

Liikenteen hankinta

Aktivoituminen

Aktivoitumisen yleiskatsaus

Tapahtumat

Konversiot

Sivut ja näkymät

Laskeutumissivut

Kaupallistaminen

Kaupallistamisen yleiskatsaus

Ostot verkkokaupasta

Ostopolku

Ostoprosessi

Sovelluksensisäiset ostokset

Julkaisijan mainokset

Tarjoukset

Pysyvyys Pysyvyyden yleiskatsaus

Elinkaari-kokoelman lisääminen

1. Valitse vasemmalta Raportit.
  2. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Kirjasto.
    Jos et näe Kirjasto-kohtaa, sinulla ei ole lupaa navigoinnin muuttamiseen.
  3. Klikkaa Elinkaari-kokoelman vierestä Kokoelman toimintovalikko > Julkaise.