Reports

[GA4] Col·lecció Cicle de vida

Entendre l'embut de conversió complet del client, des de l'adquisició fins a la retenció

La col·lecció Cicle de vida us ajuda a entendre com utilitzen els usuaris el vostre lloc web o aplicació, des de l'adquisició fins a la retenció. És diferent de la col·lecció Usuari, que mostra informació sobre els vostres usuaris.

Accedir a la col·lecció

La col·lecció Cicle de vida es mostra a l'esquerra quan seleccioneu "Obteniu informes de referència" mentre creeu la propietat de Google Analytics.

Els informes de referència són informes que no estan personalitzats en funció dels vostres objectius d'empresa, però sí que inclouen un ampli ventall d'informes per ajudar-vos a entendre com els usuaris troben i utilitzen el vostre lloc web o la vostra aplicació.

També veureu la col·lecció Cicle de vida de manera predeterminada si es compleix alguna de les condicions següents:

• Vau crear la propietat abans del 27 de març de 2023.
  • Heu fet la migració des d'una propietat de Universal Analytics mitjançant l'Assistent de configuració.

Si no veieu la col·lecció i sou administrador o editor, podeu afegir-la des de la biblioteca d'informes.

Informes disponibles

La col·lecció Cicle de vida inclou els informes següents de manera predeterminada.

Si voleu afegir o treure un informe i sou editor o administrador, consulteu aquest article.

Tema Informe
Adquisició

Visió general de l'adquisició

Adquisició d'usuaris

Adquisició de trànsit

Implicació

Visió general de la implicació

Esdeveniments

Conversions

Pàgines i pantalles

Pàgines de destinació

Monetització

Visió general de la monetització

Compres de comerç electrònic

Recorregut de compra

Recorregut de tramitació de compra

Compres des de l'aplicació

Anuncis de l'editor

Promocions

Retenció Visió general de la retenció

Afegir la col·lecció Cicle de vida

1. A l'esquerra, feu clic a Informes.
  2. Feu clic a Biblioteca (a la part inferior esquerra).
    Si no veieu la secció Biblioteca, significa que no teniu permís per canviar la navegació.
  3. Al costat de la col·lecció Cicle de vida, feu clic a Menú d'accions de col·lecció > Publica.