Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Conjunts de dades desplegats per a Google Analytics 360

Aquesta funció només està disponible per a les propietats de Google Analytics 360.

Els conjunts de dades desplegats de Google Analytics 360 us permeten activar l'ampliació de la fila (other) en un informe o una exploració fins a un màxim de 2 milions de files de dades. Els conjunts de dades desplegats estan disponibles tant per als informes predeterminats com per als personalitzats a les propietats de Google Analytics 360. Els conjunts de dades desplegats també es poden consultar mitjançant l'API de Google Analytics o Looker Studio.

Contingut d'aquest article:

Límits i advertiments

• Els conjunts de dades desplegats només estan disponibles per a les propietats de Google Analytics 360.
  • Podeu crear un màxim de 100 conjunts de dades desplegats per propietat 360 de Google Analytics 4. Si us esteu acostant a aquest límit, podeu suprimir els conjunts de dades desplegats existents que ja no utilitzeu.

Només heu d'utilitzar conjunts de dades desplegats si necessiteu dades detallades en un informe de manera continuada.

Per a informes puntuals, podeu utilitzar exploracions sense mostrejar.
  • Actualment, els informes Publicitat no són aptes per a les dades desplegades.
  • L'informe no pot contenir més de 6 dimensions o 12 mètriques. Això inclou les dimensions que s'utilitzen als filtres i a les comparacions.
  • Si les dades desplegades que sol·liciteu encara superen els 2 milions de files, l'informe encara pot incloure una fila (other). Com a pràctica recomanada, incloeu només les dimensions necessàries als informes. Nota: les mètriques addicionals no afecten la fila (other).
  • Si arxiveu una dimensió personalitzada, teniu l'opció de suprimir qualsevol conjunt de dades desplegat que inclogui aquesta dimensió. Més informació sobre l'arxivament
  • A partir del moment en què sol·liciteu dades desplegades en un informe, les dades tardaran fins a 48 hores a treure's de la fila (other). Al cap de 48 hores, l'informe començarà a incloure dades desplegades.

Sol·licitar un conjunt de dades desplegat

Per sol·licitar un conjunt de dades desplegat, heu de tenir el rol d'editor o d'administrador a la propietat. Contacteu amb l'administrador de Google Analytics si teniu preguntes sobre el vostre nivell de permís.

1. Al compte d'Analytics, aneu a un informe apte que inclogui una fila (other).
  2. Seleccioneu les dimensions principals o secundàries que vulgueu i apliqueu qualsevol filtre o comparació.
  3. A la part superior de l'informe, feu clic a la icona de qualitat de les dades.
  4. Feu clic a Desplega aquestes dades.
  5. A la pàgina Detalls de dades desplegats, introduïu un nom i una descripció.
  6. Feu clic a Crea.

Espereu 48 hores i torneu a l'informe, que inclourà dades desplegades. Google Analytics amplia les dades dels 52 dies anteriors a la data en què es va fer la sol·licitud, així com les dades noves que es generin en endavant.

Consultar les configuracions de conjunts de dades desplegats

Per veure una llista dels conjunts de dades desplegats de la vostra propietat, heu de tenir la funció d'editor o d'administrador a la propietat.

1. A la pàgina Administració, comproveu que hàgiu seleccionat el compte i la propietat que voleu.
  2. A la columna Propietat, seleccioneu Conjunts de dades desplegats.

A la pàgina Conjunts de dades desplegats, veureu una taula amb files per a cada conjunt de dades desplegat que heu sol·licitat. La taula mostra el nom, la data de creació, la primera vegada que està disponible i la descripció de cada conjunt de dades.

Si voleu saber quant us falta per arribar al límit de 100 conjunts de dades desplegats, feu clic a Informació sobre la quota, a la part superior de la taula.

Feu clic en una fila per obrir la pàgina Detalls de dades desplegats de cada conjunt de dades. Podeu veure quines dimensions, mètriques i filtres inclou el conjunt de dades.

Suprimir un conjunt de dades desplegat

Per suprimir un conjunt de dades desplegat, heu de tenir el rol d'editor o d'administrador a la propietat.

1. A la pàgina Administració, comproveu que hàgiu seleccionat el compte i la propietat que voleu.
  2. A la columna Propietat, seleccioneu Conjunts de dades desplegats.
  3. Feu clic a la fila que conté el conjunt de dades desplegat que voleu suprimir.
  4. A la pàgina Detalls de dades desplegats, feu clic al botó Suprimeix, a la part superior de la pàgina.
  5. A la finestra emergent de confirmació, feu clic a Suprimeix.

Dimensions i informes no admesos

No s'admeten tots els informes ni totes les dimensions. Si es compleix alguna de les condicions següents sobre l'informe, Analytics 360 no podrà crear un conjunt de dades desplegat, i es continuarà mostrant la fila (other):

• Conté dimensions d'agrupació de canals.
  • És una targeta de visió general.
  • Té més de 6 dimensions o 12 mètriques, incloses les dimensions utilitzades a les comparacions i als filtres.
  • Inclou un filtre que utilitza una clàusula OR.