Events and key events

[GA4] Mål konverteringer via engageret visning

Mål, når nogen konverterer inden for 3 dage efter at have set en YouTube-video

En konvertering via engageret visning (KVE) angiver, at nogen har set en YouTube-video i mindst 10 sekunder og derefter konverterer på dit website eller i din app inden for 3 dage efter at have set videoen.

Vejledning

Følg denne vejledning for at måle konverteringer via engageret visning:

1. Tilknyt din Google Ads-konto, så data kan flyde mellem Google Ads og Google Analytics
  2. Aktivér Google-signaler for at indsamle data fra brugere, som har aktivere annoncetilpasning og er logget ind

Resultater

Hændelserne for konvertering via engageret visning er tilgængelige i hele Analytics (f.eks. i målgruppeværktøjet) og i rapporter, hvor annoncenetværkstypen er en tilgængelig dimension (f.eks. Rapporter med konverteringsoplysninger, Google Ads-kampagner, Brugeranskaffelse).

Når du konfigurerer din ejendom, registrerer Analytics kilden/mediet for YouTube-KVE'er som "google/cpc" og kampagnen som den tilknyttede YouTube-kampagne.

Forbehold

Forskellige antal for hændelser afhængigt af rapporteringsidentitet

I øjeblikket kan konverteringshændelserne first_open og first_visit blive talt forskelligt i de individuelle Konverteringer > first_open/first_visit-rapporter og i andre rapporter, der viser hændelsesantal, afhængigt af, hvilken rapporteringsidentitet du bruger til ejendommen.

Når du bruger:

• Efter User-ID og enhed, knyttes alle first_open/first_visit-hændelser for en bruger til den første dato i et datointerval, hvor de blev aktiveret
  • Kun efter enhed, er alle hændelser knyttet til de datoer, hvor de blev aktiveret