Reports

[GA4] Actualització de dades i limitacions dels acords de nivell de servei

Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web o d'aplicacions que volen obtenir més informació sobre l'actualització de dades i l'impacte dels acords de nivell de servei de tractament de dades i d'informes d'Analytics 360 en les funcions.

Actualització de dades

L'actualització de les dades fa referència al temps que tarda Google Analytics a recollir i processar un esdeveniment de la vostra propietat. Si el procés tarda 20 minuts, aleshores l'actualització de les dades és de 20 minuts. Google Analytics permet un retard en el processament de les dades d'entre 24 i 48 hores. Durant aquest temps, les dades poden canviar; per això, és possible que els informes no siguin coherents en visualitzar les darreres 24-48 hores d'un compte. Les dades penjades mitjançant Importació de dades estaran disponibles en un termini de 24 hores.

Intervals d'actualització de les dades

Analytics té els intervals habituals següents d'actualització de dades per a les propietats estàndard o 360 de Google Analytics:

Interval Temps de processament habitual Propietats Límits de dades per propietat Cobertura de la consulta
En temps real Menys d'1 minut 360 i estàndard Cap. Limitada a unes quantes dimensions i mètriques.
Intradia (360) 1 hora aproximadament 360 Prèmium normal i prèmium gran, tal com es defineix aquí. Tots els informes i totes les consultes d'API, amb aquestes excepcions.
Intradia (estàndard) 4-8 hores Estàndard Normal estàndard. Tots els informes i totes les consultes d'API, amb aquestes excepcions.
Diari 12 hores 360 i estàndard Estàndard i prèmium normal Tots els informes i totes les consultes d'API.
Diari 18 hores 360 i estàndard Prèmium gran. Tots els informes i totes les consultes d'API.
Diari Més de 24 hores 360 i estàndard Prèmium extragran. Tots els informes i totes les consultes d'API.

Categories de propietats

En un dia determinat, una propietat es classifica en funció del nombre d'esdeveniments que ha recollit i tractat. Una propietat es classifica com a:

• "Normal" si la propietat ha recollit i tractat menys de 25.000 milions d'esdeveniments.
  • "Gran" si la propietat ha recollit i processat 25.000 milions d'esdeveniments o més.
  • "Extragran" si la propietat ha recollit i processat 250.000 milions d'esdeveniments o més.

Aquests mesuraments s'han obtingut del període de 31 dies anterior, exclòs el dia actual en la zona horària de la propietat.

Tingueu present que una propietat que normalment es classifiqui com a "Normal" o "Gran" es pot classificar com a "Extragran" durant un dia si ha estat recollint i tractant una mitjana de 15.000 milions d'esdeveniments o més al dia durant els set darrers dies, exclòs el dia actual en la zona horària de la propietat.

Limitacions

És possible que les dades de les exploracions i dels informes no estiguin sincronitzades.

Esdeveniments fora de línia

Quan el dispositiu d'un usuari es queda sense connexió (per exemple, si un usuari perd la connexió a Internet mentre navega per l'aplicació mòbil), Google Analytics emmagatzema les dades d'esdeveniment al dispositiu i després les envia quan el dispositiu torna a estar en línia. Analytics ignora els esdeveniments que arriben més de 72 hores després d'activar-los.

Funcions amb tractament de dades no estàndard

Les funcions següents de Google Analytics 4 no estan cobertes per l'acord de nivell de servei per al tractament de dades d'Analytics 360:

Funció Temps de tractament estimat

Importació de dades

4 hores
Exploració sense mostrejar 1 hora
Tècnica de temps de vida de l'usuari 24 hores
Estadístiques 24 hores
En temps real Menys d'1 minut
Exportació diària de BigQuery 24 hores després de la mitjanit a la zona horària de la propietat
Conjunts de dades desplegats 24 hores

Funcions que no cobreix l'acord de nivell de servei d'informes

L'acord de nivell de servei d'informes d'Analytics 360 no cobreix les funcions següents:

Funció Disponibilitat
En temps real Al més aviat possible
Consultes sobre l'API de dades Al més aviat possible
Consultes sobre l'API de llista de públics Al més aviat possible
Exportació de PDF Al més aviat possible
Exploració sense mostrejar Al més aviat possible
Serveis d'Intelligence (estadístiques, cerca única) Al més aviat possible
Consultes que combinen dades d'altres productes de Google (com ara Google Ads) Al més aviat possible
Consultes que combinen dades importades Al més aviat possible
Consultes d'informes amb més d'un milió de files de dades Al més aviat possible
Consultes d'exploracions amb més d'un milió d'esdeveniments Al més aviat possible

Consultes d'informes que tenen filtres aplicats

(inclou qualsevol consulta filtrada de la interfície d'informes o d'exploració o de l'API de dades)

Al més aviat possible