[GA4] Indsaml detaljerede data om lokation og enhed

Du har mulighed for at aktivere/deaktivere indsamling af detaljerede data om lokation og enhed efter region. I Analytics indsamles disse data som standard. Hvis du deaktiverer denne funktion, indsamler Analytics ikke følgende data:

• By
  • Underordnet versionsnummer for browser
  • Brugeragentstreng for browser
  • Enhedsbrand
  • Enhedsmodel
  • Enhedsnavn
  • Underordnet versionsnummer for operativsystem
  • Underordnet versionsnummer for platform
  • Skærmopløsning

Hvis du redigerer indstillingerne og deaktiverer indsamling for en region, bliver eventuelle historiske data, du har indsamlet, gemt i Analytics (i henhold til dine dataopbevaringsindstillinger), men der indsamles ikke yderligere data fra tidspunktet for ændringen og frem.

1. Klik på Dataopbevaring under Dataindsamling og ændring i Administrator.
  2. Slå kontakten for Indsamling af detaljerede data om lokation og enhed til.
  3. Når du slår kontakten til, indsamles disse data i alle regioner. Gør følgende, hvis du vil vælge de områder, hvor dataene skal indsamles:
    1. Klik på Pil ned i samme sektion.
    2. Klik på Indstillinger ud for Indsamling af detaljerede data om lokation og enhed er tilladt i X af Y regioner.
    3. Slå kontakten til eller fra for hver region, hvor du vil tillade eller nægte indsamling af data.
    4. Klik på Anvend.

Hvis du deaktiverer indsamling af detaljerede data om lokation og enhed for en region, reduceres mængden af modellerede konverteringer betydeligt for den pågældende region. Den efterfølgende konverteringsmodellering og -rapportering i tilknyttede Google Ads- og Search Ads 360-konti bliver også berørt.