[GA4] Recollir dades granulars d'ubicació i de dispositiu

Teniu l'opció d'activar o de desactivar la recollida de dades granulars d'ubicació i de dispositiu en funció de la regió. Analytics recull aquestes dades de manera predeterminada. Si desactiveu aquesta funció, Analytics no recollirà les dades següents:

• Ciutat
  • Versió secundària del navegador
  • Cadena d'agent d'usuari del navegador.
  • Marca del dispositiu.
  • Model del dispositiu.
  • Nom del dispositiu.
  • Versió secundària del sistema operatiu.
  • Versió secundària de la plataforma.
  • Resolució de pantalla.

Si editeu aquesta configuració i desactiveu la recollida per a una regió, Analytics conservarà tot l'historial de dades que hàgiu recollit (segons la configuració de conservació de dades), però no recollirà cap més dada des del moment del canvi en endavant.

1. A Administració, a Recollida i modificació de dades, feu clic a Conservació de dades.
  2. Activeu l'interruptor Recollida de dades granulars d'ubicació i de dispositiu.
  3. En activar l'interruptor, aquestes dades es recullen en totes les regions. Si voleu triar les regions en què es recullen dades:
    1. En aquesta mateixa secció, feu clic a Fletxa avall.
    2. Al costat de La recollida de dades granulars d'ubicació i de dispositius es permet en X de Y regions, feu clic a Configuració.
    3. Activeu o desactiveu l'interruptor per a cada regió en què voleu permetre o no la recollida de dades.
    4. Feu clic a Aplica.

Si desactiveu la recollida de dades granulars d'ubicació i de dispositiu per a una regió, el volum de conversions modelitzades es reduirà significativament per a la regió en qüestió. Als comptes de Google Ads i Search Ads 360 enllaçats, els informes i les modelitzacions de conversions posteriors també es veuran afectats.