[GA4] Dataaktualitet

Dataaktualitet vil si hvor lang tid det tar Google Analytics å samle inn og behandle en hendelse fra området ditt. Hvis denne prosessen tar 20 minutter, er dataaktualiteten lik 20 minutter.

Intervaller for dataaktualitet

Nedenfor ser du anslag for intervallene for dataaktualitet i Google Analytics 360 og/eller standardområder i Analytics.

Intervall Behandlingstid Områder Datagrenser per område Dekning for spørringer
Sanntid Under ett minutt 360, Standard Ingen Begrenset til noen få dimensjoner og beregninger
360 intradag Omtrent én time 360 Premium Normal og Premium Large, slik disse størrelsene er definert her Alle rapporter og API-spørringer unntatt disse
Standard intradag 4–8 timer Standard Alle områdestørrelser Alle rapporter og API-spørringer unntatt disse
Daglig 12 timer 360, Standard Alle områdestørrelser Alle rapporter og API-spørringer
Daglig 18 timer 360, Standard Premium Large Alle rapporter og API-spørringer
Daglig Over 24 timer 360, Standard Premium XLarge Alle rapporter og API-spørringer

Begrensninger

Dataene er kanskje ikke er synkronisert mellom utforskninger og standardrapportene.

Du finner mer informasjon om spesiell databehandling i artikkelen [GA4] Funksjoner som krever spesiell databehandling.

Relaterte ressurser

[GA4] Funksjoner som ikke dekkes av tjenesteavtalen for rapportering