[UA→GA4] Enviar peticions de fitxer d'esdeveniment, de temps i d'excepció d'analytics.js a Google Analytics 4

Una opció de configuració de Google Analytics 4 us permet recollir peticions de fitxer d'analytics.js com a esdeveniments de la propietat de Google Analytics 4.

Si recolliu dades d'una propietat de Universal Analytics i d'una de Google Analytics 4 (mitjançant l'etiquetatge doble amb analytics.js i gtag.js), podeu fer servir una única opció de configuració a la propietat de Google Analytics 4 per capturar automàticament les peticions de fitxer de Universal Analytics següents:

• Peticions d'esdeveniment (p. ex., esdeveniments de categoria, d'acció o d'etiqueta que recolliu mitjançant analytics.js).
  • Peticions relacionades amb el temps (esdeveniments de temps de càrrega).
  • Excepcions.
Aquesta funció no és compatible amb les dimensions i mètriques personalitzades, les dades de comerç electrònic millorat ni User-ID. Si feu servir aquestes capacitats de la propietat de Universal Analytics, us recomanem que actualitzeu la vostra instrumentació a gtag.js o Google Tag Manager per registrar els camps necessaris de Google Analytics 4.

Tot i que aquesta opció de configuració us permet capturar fàcilment aquests tres tipus de peticions de fitxer com a esdeveniments, la pràctica recomanada és actualitzar el codi per capturar aquest comportament mitjançant el model de dades de Google Analytics 4. Més informació

Definir l'opció a Google Analytics 4

Definiu l'opció següent tan aviat com creeu la propietat de Google Analytics 4.

1. A Administració, a Recollida i modificació de dades, feu clic a Fluxos de dades.
  2. Feu clic a Web i, tot seguit, en un flux de dades web.
  3. Als detalls del flux web, feu clic a Definiu la configuració de l'etiqueta (a la part inferior).
  4. A la secció Configuració, feu clic a Mostra-ho tot per veure totes les opcions disponibles.
  5. Activeu l'opció Recull esdeveniments de Universal Analytics.