[GA4] Integració de Search Ads 360

Perquè els informes de Google Analytics 4 siguin precisos, l'anunciant o el subgestor de Search Ads 360 i la propietat de Google Analytics 4 han d'estar enllaçats i l'etiquetatge automàtic ha d'estar activat.

Quan enllaceu la propietat de Google Analytics 4 a l'anunciant de Search Ads 360 (versió existent de Search Ads 360) o al subgestor (nova experiència de Search Ads 360), obteniu els avantatges següents:

• Analytics exporta els públics a Search Ads 360.
    Aquest avantatge només està disponible si heu fet l'actualització a la nova experiència de Search Ads 360. Si heu activat la compartició continuada de públics al compte de gestor de Search Ads 360, aquests públics es compartiran amb tots els subcomptes de Google Ads existents i futurs.
  • Analytics exporta les conversions a Search Ads 360.
  • Les dades de costos i de campanya de Search Ads 360 s'importen a Analytics.
  • Les mètriques d'implicació amb aplicacions i llocs web d'Analytics estan disponibles als informes de Search Ads 360 (que només estan disponibles si heu fet l'actualització a la nova experiència de Search Ads 360).
  • Consulteu les dades de costos de les vostres campanyes a l'informe de rendiment de Search Ads 360 que hi ha a la secció Publicitat.
  • Obteniu informació sobre com els visitants adquirits mitjançant campanyes interaccionen amb el vostre lloc web o amb la vostra aplicació a l'informe de Search Ads 360 que hi ha a la secció Informes.
  • Accediu a dimensions específiques de Search Ads 360 als informes Explora, Creador de públics i Creador de segments, i als informes personalitzats.

Enllaceu el compte de Google Ads a la vostra propietat d'Analytics (incloses les subpropietats i les propietats d'agrupació) per veure el cicle complet dels clients, des de com interaccionen els usuaris amb el màrqueting (p. ex., fent clic als anuncis) fins a com completen finalment les conversions que havíeu definit per a ells al lloc web o a l'aplicació (p. ex., fent compres o consumint contingut).

Exportar públics

Per exportar públics des d’Analytics, heu de fer el següent:

Els públics que continguin dades demogràfiques o d'interessos no s'exportaran.

Quan exporteu públics mitjançant la funció de compartició continuada de públics, es mostren al compte de gestor de Search Ads 360 enllaçat i als comptes de difusió de Google Ads relacionats. Podeu utilitzar els públics tal com estan per a la segmentació, o bé combinar-los amb altres públics. També podeu fer-hi anàlisis.

Exportar conversions

Analytics exporta les conversions que utilitzen el model d'atribució de darrer clic multicanal. Podeu utilitzar les conversions per als informes i per a les ofertes.

Per importar conversions d'Analytics, cal que feu el següent:

Dades de Search Ads 360 als informes d'Analytics

Amb les dades de Search Ads 360 disponibles a Analytics, podeu veure mètriques d'usuari, de sessió i de conversió en el context de dimensions com ara la font, el mitjà, la campanya i el grup de canals predeterminat.

Podeu veure les dades d'atribució multicanal als informes Comparació de models i Camins de conversió.

Podeu veure les dades d'adquisició als informes Adquisició. Obteniu més informació sobre les dimensions de font del trànsit específiques de Search Ads 360.

Crear l'enllaç

Podeu iniciar l'enllaç des de Search Ads 360 o des d'Analytics.

Enllaçar des de Search Ads 360

A la nova experiència de Search Ads 360:

1. Navegueu fins a Eines i configuració > Configuració > Comptes enllaçats.
  2. A Google Analytics (GA4) i Firebase, feu clic a Detalls.
  3. Podeu revisar els enllaços i les sol·licituds existents o fer clic a Enllaç nou per crear-ne un.
  4. Feu clic a Tria una propietat, seleccioneu les propietats que voleu enllaçar i, tot seguit, feu clic a Aplica.
  5. Feu clic a Següent per ajustar la configuració i, a continuació, reviseu i envieu la sol·licitud d'enllaç.
  6. Un cop s'hagi completat l'enllaç, navegueu fins a Eines i configuració > Mesurament > Conversions i feu clic a + per crear una acció de conversió.
  7. Feu clic a Importa, trieu Propietats de Google Analytics 4 i, tot seguit, seleccioneu Aplicació o Web.
  8. Seleccioneu les accions de conversió que voleu importar i feu clic a Importa i continua.

A l'experiència existent de Search Ads 360:

1. Navegueu fins a un anunciant.
  2. Al menú de l'esquerra, navegueu fins a Configuració de l'anunciant > IntegracionsIntegració de GA4.
  3. Feu clic a l'interruptor Activat i trieu una propietat de Google Analytics 4.
  4. Feu clic a Desa.

Enllaçar des d'Analytics

Si no heu fet l'actualització a la nova experiència de Search Ads 360, a més del procediment següent per enllaçar Analytics a Search Ads 360, haureu d'obrir la interfície de Search Ads 360 i enllaçar el vostre anunciant a la propietat d'Analytics a fi d'exportar també les conversions.

Si teniu el rol d'editor per a la propietat d'Analytics i el de gestor d'agència o d'anunciant per a l'anunciant (versió existent de Search Ads 360) o bé el rol d'administrador per al compte de subgestor (nova experiència de Search Ads 360), podeu completar el procés d'enllaçament.

1. Els paràmetres GCLID de SA360 es consideren GCLID de Google Ads. Si Google Analytics 4 i SA360 no estan enllaçats, es classificaran com a google/cpc. Si el paràmetre GCLID té més de 90 dies d'antiguitat, Google Ads ja no el podrà reconèixer i tornarà a utilitzar els paràmetres UTM.
  2. Si sou client de SA360 (és a dir, no feu servir GCLID), el trànsit tornarà als paràmetres UTM.

Podeu enllaçar una propietat de Google Analytics 4 a un màxim de 200 anunciants o comptes de subgestor.

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Search Ads 360.
  2. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça.
  3. Si teniu la funció d'administrador d'un o més comptes de subgestor de Search Ads 360, a la fila Enllaça als comptes de Search Ads 360 que gestiono, feu clic a Tria els comptes.
  4. Feu clic a Confirma.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Ajusteu les opcions de configuració següents:
    • Activa la publicitat personalitzada: està activada de manera predeterminada. Aquesta opció de configuració permet que les dades d'Analytics s'utilitzin per personalitzar anuncis.
    • Activa l'atribució de campanyes: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar les dades de campanyes de Search Ads 360.
      Nota: si desactiveu aquesta opció de configuració, no s'atribuirà cap conversió a Search Ads 360 ni s'exportarà cap conversió d'Analytics.
    • Activa els informes de dades de costos: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar les dades de costos de Search Ads 360.
    • Activa l'etiquetatge automàtic: està activat de manera predeterminada. No podeu editar aquesta opció de configuració. En aquest cas, no és possible utilitzar paràmetres UTM manuals.

L'etiquetatge automàtic afegeix el paràmetre GCLID als URL de les pàgines de destinació quan els usuaris fan clic als anuncis per obrir pàgines del vostre lloc web. Analytics utilitza el paràmetre GCLID per emplenar la font, el mitjà, el nom de la campanya, l'identificador de la campanya i el grup de canals predeterminat de les dimensions. Analytics també utilitza el paràmetre GCLID per emplenar les dimensions específiques de Search Ads 360 següents: Nom del compte de motor de cerca de SA360, Identificador de compte de motor de cerca de SA360, Tipus de compte de motor de cerca de SA360, Nom del grup d'anuncis de SA360, Text de paraula clau de SA360 i Consulta de SA360.
  7. Feu clic a Següent i, tot seguit, reviseu i envieu les opcions de configuració.