[UA→GA4] Hændelsesmål

Brug værktøjet til migrering af mål til automatisk at kopiere de fleste hændelses- og destinationsmål fra din Universal Analytics-ejendom til din nye Google Analytics 4-ejendom.

I Universal Analytics sendes der et hændelsesmål, når brugeren aktiverer den pågældende hændelse. Hvis du har implementeret tilknyttede websitetags ved hjælp af GA4-konfigurationsassistenten eller dobbelttagget dit website ved hjælp af gtag.js, overføres kategori-, handlings- og etiketværdierne fra dine Universal Analytics-hændelser automatisk til Google Analytics 4-hændelser og -parametre.

Få flere oplysninger om, hvordan du sender hændelser til både din Universal Analytics-ejendom og din GA4-ejendom.

Markér overførte hændelser som konverteringer i GA4

Når en Universal Analytics-hændelse sendes til GA4 ved hjælp af tilknyttede websitetags eller dobbelt tagging, bruges den pågældende hændelses handlingsetiket som parameteren event_name. Sådan markerer du denne hændelse som en konvertering:

1. Klik på Hændelser under Datavisning i Administrator.
  2. Under Eksisterende hændelser skal du gennemse eller søge efter det oversatte hændelsesnavn.
  3. Aktivér Markér som konvertering til højre.