Reports

[GA4] Personalitzar els informes de visió general i la instantània d'informes

Creeu i editeu informes de visió general. Personalitzeu l'informe que veuen els usuaris quan naveguen fins a Informes.
Aquest article està dirigit als administradors de propietats que volen personalitzar el contingut dels informes de visió general i de la instantània d'informes.

Per crear un informe de visió general, heu d'agrupar les targetes de resum definides als informes de detalls. Obteniu informació sobre com podeu crear targetes de resum.

Podeu establir qualsevol informe de visió general com a instantània d'informes.

Heu de tenir la funció d'editor a la propietat per personalitzar els informes de visió general i la instantània d'informes. Cada propietat pot tenir fins a 150 informes personalitzats.

Accedir al creador d'informes

A l'extrem superior dret de qualsevol informe, feu clic a Personalitza l'informe [Personalitzar l'informe] , o bé:

1. A la part inferior del menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Biblioteca. Si no veieu la secció Biblioteca, significa que no teniu permís d'edició.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la taula Informes.
  3. Feu clic a + Crea un informe i seleccioneu "Crea un informe de visió general".
    O BÉ
    Passeu el cursor per sobre d'un informe de visió general de la taula i feu clic a Més [].
    Els informes de visió general tenen el tipus "Informe de visió general" (segona columna de la taula).
  4. Al menú desplegable, feu clic en una de les opcions.
    • Amb Edita podeu modificar l'informe original.
    • Amb Fes una còpia es conserva l'informe original i s'obre una còpia perquè es pugui editar.
    • Amb Canvia el nom podeu canviar el nom de l'informe i proporcionar-ne una descripció.
    • Amb Defineix com a instantània d'informes podeu definir l'informe com a instantània d'informes.
    • Amb Suprimeix podeu suprimir l'informe de la biblioteca.

Si feu clic a Edita o a Fes una còpia, es mostrarà el creador d'informes.

Personalitzar un informe

Al creador d'informes es mostren dues seccions a l'hora de crear un informe de visió general: Targetes i Plantilla d'informe.

Quan hàgiu acabat de fer els canvis, feu clic a Desa. Es mostrarà una alerta que us notificarà quines col·leccions inclouen l'informe que esteu modificant.

Targetes

Perquè una targeta estigui disponible, s'ha d'haver definit en un informe de detalls.

• Arrossegueu les targetes [Indicador d'arrossegar] per canviar l'ordre en què es mostraran a l'informe.
  • Feu clic a la "x" [Icona Suprimeix] per treure una targeta de l'informe.
  • Feu clic a + Afegeix targetes per afegir una targeta a l'informe.
    Si l'informe de detalls forma part d'una col·lecció, podeu trobar la targeta a la pestanya Targetes de resum.

Plantilla d'informe

Per desenllaçar o enllaçar un informe (vegeu la secció Informes enllaçats de més avall), feu clic a Desenllaça/Enllaça [Icona Desenllaça]. Un cop hàgiu desat els canvis fets a l'informe, els objectes desenllaçats no es podran tornar a enllaçar més endavant.

Personalitzar o definir la instantània d'informes

Podeu establir qualsevol informe de visió general com a instantània d'informes, tal com es descriu més amunt. També podeu navegar fins a la instantània d'informes i personalitzar-la mitjançant el creador d'informes.

1. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Informes.
  2. A la instantània d'informes, feu clic a Personalitza l'informe [Personalitzar l'informe], a l'extrem superior dret.

Informes enllaçats

Els objectes enllaçats (com ara les col·leccions enllaçades) reben actualitzacions de Google. Per exemple, si Google afegeix una targeta a l'informe de visió general d'adquisició, la targeta s'afegirà automàticament a tots els informes enllaçats de visió general d'adquisició.

Els informes creats a partir de plantilles estan enllaçats de manera predeterminada i reben actualitzacions automàticament.

No es veuran afectats els canvis que hàgiu fet (o que hagi fet un altre administrador de la propietat). Per exemple, no es veuran afectades les targetes que s'hagin afegit o tret.

Desenllaçament

Si no voleu que un informe rebi actualitzacions, podeu desenllaçar-lo.

Els objectes (per exemple, els informes) que creeu des de zero estan desenllaçats de manera predeterminada.
Per desenllaçar un informe, feu clic a Desenllaça [Icona Desenllaça] al costat del nom de la plantilla. Un cop hàgiu desat els canvis fets a l'informe, els objectes desenllaçats no es podran tornar a enllaçar més endavant.