Annoncering og kreditering

[GA4] Importér konverteringer i Google Ads

Send Analytics-konverteringshændelser til Google Ads med henblik på rapportering og budgivning

Når du har konfigureret konverteringer i Google Analytics, kan du importere dem i Google Ads med henblik på rapportering og budgivning.

Google Ads Linking in Google Analytics

Din Google Analytics 4-ejendom kan være indstillet til at måle Google-betalingskanaler eller betalte og organiske kanaler for webkonverteringer, der deles med Google Ads

• Google-betalingskanaler (tidligere kaldet Google Ads-foretrukken): Kun Google Ads-betalingskanaler er kvalificerede til at modtage konverteringskredit.
  • Betalte og organiske kanaler (tidligere kendt som På tværs af kanaler): Betalte og organiske kanaler er kvalificerede til at modtage konverteringskredit, men det er kun kredit, der er tildelt Google Ads-kanaler, der vises på dine Google Ads-konti.

Du kan se, hvilke kanaler der er kvalificerede til kredit for hver konvertering, på fanerne Konverteringsoversigt, Konverteringsoplysninger og Kampagner i Google Ads og i Tilskrivningsindstillinger i Google Analytics. Hvis du vil redigere denne indstilling, skal du gøre det på siden Administrator > Tilskrivningsindstillinger under Datavisning i Google Analytics. Ændringen anvendes på konverteringer fremover. Fra og med juni 2023 vil standardindstillingen for ejendomme, der opretter en tilknytning for første gang, være Google-betalingskanaler.

Få flere oplysninger om kanaler, der er kvalificerede til at modtage konverteringskredit for konverteringer, der deles med Google Ads.

Fordele

Der er et par fordele ved at importere dine konverteringer i Google Ads:

• Du kan få adgang til dine Analytics-konverteringer og -data om de Google Ads-klik, du har opnået
  • Se Analytics-konverteringsdata i Google Ads
  • Giv Google Ads-funktionen Smart Bidding adgang til data med henblik på optimering af bud

Før du begynder

For at kunne importere konverteringer fra din Google Analytics 4-ejendom i Google Ads skal du først gøre følgende:

Bemærk! Hvis du bruger en Universal Analytics-ejendom og en Google Analytics 4-ejendom til måling på samme website, kan du forhindre identiske konverteringer ved at gå til Google Ads og enten fjerne de allerede oprettede UA-konverteringer eller markere dem som "sekundære" konverteringer, før du importerer GA4-konverteringer. Få flere oplysninger om, hvordan du migrerer UA-mål

Importér konverteringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
  3. Gå til Måling > Konverteringer.
  4. Klik på + Ny konverteringshandling øverst til venstre.
  5. Klik på Importér, vælg Google Analytics 4-ejendomme, og klik derefter på Fortsæt.
  6. Vælg de konverteringshændelser, du vil importere, og klik på Importér og fortsæt.
  7. Klik på Udfør.

Migrer konverteringer til Google Analytics 4

Fra og med den 3. oktober 2022 indstilles GA4-konverteringshandlingerne som standard til "sekundære" konverteringshandlinger, hvis du for nylig har importeret Google Analytics 4-konverteringshandlinger, og Google Ads registrerer, at du allerede har en Universal Analytics-konverteringshandling.

Google Analytics 4-konverteringshandlinger er indstillet til "sekundære" konverteringshandlinger for at forhindre, at den samme hændelse tælles to gange for budgivningen. Du skal angive Google Analytics 4-konverteringshandlingen som din "primære" kilde, før Universal Analytics forsvinder. Du kan dog selv vælge, hvornår du bevæger dig væk fra Universal Analytics-mål eller e-handelstransaktioner.

Angiv som "primære" konverteringer i Google Ads

For at kunne begynde at byde på dine GA4-konverteringer skal du ændre dem til "primære" på følgende måde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre i Google Ads.
  3. Gå til Måling > Konverteringer.
  4. Find det mål, der omfatter den konverteringshandling, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger mål.
  6. Klik på rullemenuen ud for den konverteringshandling, du vil opdatere.
  7. Vælg Primær handling.
  8. Klik på Gem ændringer.

Resultater

Hvis der ikke allerede er "primære" Universal Analytics-konverteringer på din konto, er standardindstillingen for dine importerede Google Analytics 4-konverteringer "primær", og du behøver i så fald ikke at foretage dig yderligere for at starte budgivningen.

Google Ads importerer dataene fra Analytics fra og med den dag, hvor du klikker på Importér. Historiske data fra før denne dato tilføjes ikke i Google Ads.

I Google Ads bruges de konverteringsperioder, du har valgt (7-90 dage (som standard 30 dage)), til at afgøre, hvilke konverteringshændelser der skal importeres fra Analytics. Hvis du f.eks. bruger standardperioden på 30 dage for en konverteringshændelse med navnet Registreringer, er det kun konverteringer, der har fundet sted inden for 30 dage efter klikket, som importeres i Google Ads.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan importeres konverteringskredit fra Google Analytics 4 i Google Ads?

Webkonverteringer: Du kan vælge, hvilke kanaler der er kvalificerede til at modtage konverteringskredit for webkonverteringer, der deles med Google Ads – Google-betalingskanaler eller Betalte og organiske kanaler. Hvis du vil redigere denne indstilling, skal du gøre det på siden Administrator > Tilskrivningsindstillinger under Datavisning i Google Analytics. Ændringen anvendes på konverteringer fremover. Fra og med juni 2023 vil standardindstillingen for ejendomme, der opretter en tilknytning for første gang, være Google-betalingskanaler. Få flere oplysninger
Appkonverteringer: Når appkonverteringer importeres fra Google Analytics 4 til Google Ads, importeres de på basis af Google-betalingskanaler. Få flere oplysninger om import af appkonverteringer i Google Ads

Hvorfor kan jeg ikke se visningskonverteringer eller konverteringer på tværs af enheder i Google Ads?

Hvis du vil se konverteringer på tværs af enheder i Google Ads, skal du aktivere Google-signaler til din Google Analytics 4-ejendom. Få flere oplysninger
Du kan ikke se visningskonverteringer, hvis du importerer konverteringer fra Analytics, da indbygget Google Ads-konverteringssporing er en forudsætning for at benytte denne funktion.

Hvorfor er mine importerede konverteringsdata i Google Ads anderledes end dataene i Analytics?

Du prøver muligvis af sammenligne konverteringer fra ALLE trafikkilder i stedet for trafikkilder fra google/cpc. Analytics-metric'en Konverteringer beregnes desuden anderledes end konverteringssporings-metrics'ene i Google Ads.
Hvis data for denne metric på din Analytics-konto adskiller sig fra data for konverterings-metrics på din Google Ads-konto, betyder det ikke nødvendigvis, at målingsfunktionen er implementeret forkert. Det kan også bare skyldes de forskellige målingsmetoder. Få flere oplysninger om mulige årsager til uoverensstemmelser.

Hvorfor har Google Ads markeret mine Analytics-konverteringer som "sekundære" konverteringshandlinger?

Google Ads markerer en Analytics-konvertering som "sekundær", når din Google Ads-konto allerede har mål fra en Universal Analytics-ejendom. Google Analytics 4-konverteringshandlinger er indstillet til "sekundære" konverteringshandlinger for at forhindre, at den samme hændelse tælles to gange for budgivningen.

Hvad sker der herefter?

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan Google Ads-konverteringssporing fungerer med Analytics, og hvorfor der muligvis er uoverensstemmelser i konverteringsstatistikkerne mellem Google Ads-konverteringssporingen og Analytics, skal du gå til Hjælp til Google Ads.