[GA4] Rapporten Översiktsbild av annonser

Se en snabböversikt av annonseringsresultaten.

Med rapporten Översiktsbild av annonser kan du snabbt kontrollera affärsmätvärdena och sedan gräva djupare i de områden du vill utforska.

Översiktskorten i översiktsrapporten innehåller data från och med den 14 juni 2021. Varje kort besvarar en enda fråga om verksamheten, till exempel Vid vilken kontaktpunkt sker kundernas konverteringar? Klicka på rapportens namn längst ned på kortet om du vill se en mer detaljerad rapport.

Det finns tre översiktskort i denna översiktsbild:

• Konverteringar efter standardkanalgruppering. Se vilka kanaler i standardkanalgrupperingen som ledde till flest konverteringar.
    Obs! Detta kort använder Attributionsmodell för rapportering (ställs in via Administratör > Attributionsinställningar) för att tillskriva konverteringar till specifika kanaler.
  • Konverteringsvägar Se dina främsta konverteringsvägar och hur många konverteringar de ledde till under det valda datumintervallet.
  • Modelljämförelse Se hur tillskrivningsvärdet skiljer sig åt mellan olika attributionsmodeller för varje kanal. Använd rullgardinsmenyerna högst upp på kortet för att välja andra attributionsmodeller om du vill göra jämförelser.

På kortet Insikter får du också information om viktiga förändringar eller nya trender i din annonseringsdata. Scrolla för att se fler insikter och klicka på en enskild insikt för att se fullständig information. Läs mer