Annonsering og attribusjon

[GA4] Rapport om annonseringsoversikten

Få en rask oversikt over annonseringsresultatene dine.

I Annonseringsoversikt-rapporten kan du raskt sjekke beregninger for bedriften din og deretter gå mer detaljert til verks på områder du vil utforske videre.

På sammendragskortene i oversiktsrapporten finner du data fra og med 14. juni 2021. Hvert kort har svar på ett spørsmål om bedriften, for eksempel dette: Fra hvilke kontaktpunkter er det kundene konverterer? Klikk på rapportnavnet nederst på kortet for å se en mer detaljert rapport.

Annonseringsoversikt-rapporten har disse sammendragskortene:

• Konverteringer over tid: Se antallet konverteringer over tid.
  • Konverteringer etter standard kanalgruppe: Se hvilke kanaler i standardkanalgruppen som bidrar til flest konverteringer.
  • Viktige hendelser etter primær kanalgruppe: Se hvilke kanaler i standardkanalgruppen som genererer flest viktige hendelser. På dette kortet legges attribusjonsmodellen for rapportering til grunn når viktige hendelser skal tilskrives bestemte kanaler.
  • Baner til viktige hendelser: Se toppbanene som fører brukere til viktige hendelser de utløser, og antallet handlinger knyttet til viktige hendelser som disse banene genererte i løpet av den valgte datoperioden.
  • Sammenligning av modeller: Se hvordan attribusjonen i hver kanal påvirkes av ulike attribusjonsmodeller. Du kan velge og sammenligne andre attribusjonsmodeller via rullegardinmenyene øverst på kortet.

Statistikk-kortet blir du i tillegg varslet om eventuelle betydelige endringer i eller nye trender som kan utledes fra annonseringsdataene dine. Rull ned for å se mer statistikk, eller klikk på en statistikk for å se alle detaljene. Finn ut mer om statistikk.