[GA4] Het rapport Momentopname van advertentie

Zie in één oogopslag hoe uw advertenties presteren.

In het rapport Momentopname van advertentie kunt u uw bedrijfsstatistieken doornemen en kunt u zich daarna verder verdiepen in de onderwerpen waarover u meer wilt weten.

De overzichtskaarten in dit overzichtsrapport bevatten gegevens vanaf 14 juni 2021. Elke kaart is gekoppeld aan één vraag over uw bedrijf, zoals Welk contactpunt leidt ertoe dat klanten converteren? Klik op de rapportnaam onderaan de kaart om een gedetailleerder rapport te openen.

Het rapport Momentopname van advertenties bevat deze overzichtskaarten:

• Conversies over een periode. Evalueer hoe conversies over een periode presteren.
  • Conversies per standaard kanaalgroep. Ontdek welke kanalen in de standaard kanaalgroep de meeste conversies hebben opgeleverd.
  • Belangrijke gebeurtenissen per primaire kanaalgroep. Ontdek welke kanalen in de standaard kanaalgroep de meeste belangrijke gebeurtenissen hebben opgeleverd. Deze kaart maakt gebruik van het attributiemodel voor rapportage om belangrijke gebeurtenissen aan specifieke kanalen toe te schrijven.
  • Paden van belangrijke gebeurtenissen. Achterhaal welke toppaden gebruikers volgen voordat belangrijke gebeurtenissen worden geactiveerd en hoeveel belangrijke gebeurtenisacties die paden hebben opgeleverd in de geselecteerde periode.
  • Modelvergelijking. Analyseer de verschuivingen in credits voor elk kanaal op basis van verschillende attributiemodellen. Gebruik de dropdownmenu's bovenaan de kaart om andere attributiemodellen te selecteren en te vergelijken.

Daarnaast stelt de kaart Inzichten u op de hoogte als er aanzienlijke veranderingen of aankomende trends worden vastgesteld in uw advertentiegegevens. Scroll om aanvullende inzichten door te nemen of klik op een afzonderlijk inzicht voor alle informatie over dat inzicht. Meer informatie over inzichten