[GA4] Het rapport Momentopname van advertentie

Zie in één oogopslag hoe uw advertenties presteren.

Met het rapport Momentopname van advertentie kunt u snel uw bedrijfsstatistieken checken en kunt u zich daarna verder verdiepen in de onderwerpen waarover u meer wilt weten.

De overzichtskaarten in dit rapport bevatten gegevens vanaf 14 juni 2021. Elke kaart is gekoppeld aan één vraag over uw bedrijf, zoals Welk contactpunt leidt ertoe dat klanten converteren? Klik op de rapportnaam onderaan de kaart om een gedetailleerder rapport te bekijken.

Deze momentopname bevat 3 overzichtskaarten:

• Conversies per standaard kanaalgroep. Ontdek welke kanalen in de standaard kanaalgroep de meeste conversies hebben opgeleverd.
    Opmerking: Deze kaart maakt gebruik van het attributiemodel voor rapportage (ingesteld in Beheerder > Gegevensweergave > Instellingen voor attributie) om conversies toe te schrijven aan specifieke kanalen.
  • Conversiepaden. Bekijk uw beste conversiepaden en het aantal conversies dat ze hebben gegenereerd gedurende de periode die u heeft geselecteerd.
  • Modelvergelijking. Bekijk voor elk kanaal hoe het krediet verschuift op basis van verschillende attributiemodellen. Gebruik de dropdownmenu's bovenaan de kaart om andere attributiemodellen te selecteren die u met elkaar wilt vergelijken.

Daarnaast stelt de kaart Inzichten u op de hoogte als er aanzienlijke veranderingen of aankomende trends worden gedetecteerd in uw advertentiegegevens. Scroll om aanvullende inzichten te bekijken en klik op een afzonderlijk inzicht voor alle details over dat inzicht. Meer informatie