[GA4] Rapporten Øjebliksbillede af annoncering

Få et hurtigt overblik over din annoncerings effektivitet.

Rapporten Øjebliksbillede af annoncering giver dig mulighed for hurtigt at tjekke dine virksomhedsmetrics og derefter dykke dybere ned i de områder, du vil udforske.

Oversigtskortene i denne oversigtsrapport indeholder data fra den 14. juni 2021 og fremefter. Hvert kort omhandler et enkelt spørgsmål om din virksomhed, f.eks. Hvilke berøringspunkter kommer kunderne igennem på vejen mod konvertering? Klik på rapportnavnet nederst på kortet for at se en mere omfattende rapport.

Der er 3 oversigtskort i dette øjebliksbillede:

• Konverteringer efter standardkanalgruppering. Se, hvilke kanaler i standardkanalgrupperingen der genererede flest konverteringer.
    Bemærk! Dette kort bruger tilskrivningsmodellen for rapportering (angivet under Administrator > Tilskrivningsindstillinger) til at tilskrive konverteringer til specifikke kanaler.
  • Konverteringsstier. Se dine vigtigste konverteringsstier, og hvor mange konverteringer de har genereret i det valgte datointerval.
  • Sammenligning af modeller. Se for hver kanal, hvordan kreditten ændres ved brug af forskellige tilskrivningsmodeller. Brug rullemenuerne øverst på kortet til at vælge andre tilskrivningsmodeller, du vil sammenligne med.

Derudover giver kortet Indsigt dig besked om væsentlige ændringer eller nye tendenser i dine annonceringsdata. Rul ned for at se yderligere indsigt, og klik på en individuel indsigt for at se alle detaljerne. Få flere oplysninger