[GA4] Informe d'instantània de publicitat

Consultar el rendiment de la publicitat d'un cop d'ull

L'informe Instantània de publicitat us permet comprovar ràpidament les mètriques de la vostra empresa i aprofundir en les àrees que vulgueu investigar.

Les targetes de resum de l'informe de visió general inclouen dades del 14 de juny de 2021 en endavant. Cada targeta respon a una pregunta concreta sobre l'empresa, com ara En quins punts de contacte fan conversions els clients? Feu clic al nom de l'informe situat a la part inferior de la targeta per veure un informe més detallat.

L'informe Instantània de publicitat inclou aquestes targetes de resum:

• Conversions al llarg del temps. Avalueu el rendiment de les conversions al llarg del temps.
  • Conversions per grup de canals predeterminat. Esbrineu quins canals del grup de canals predeterminat han generat més conversions.
  • Esdeveniments clau per grup de canals principal. Obteniu informació sobre quins canals del grup de canals predeterminat han generat més esdeveniments clau. Aquesta targeta utilitza el model d'atribució d'informes per atribuir esdeveniments clau a canals específics.
  • Camins d'esdeveniments clau. Consulteu els camins principals que segueixen els usuaris abans d'activar esdeveniments clau i quantes accions d'esdeveniment clau han seguit aquests camins durant l'interval de dates seleccionat.
  • Comparació de models. Per a cada canal, vegeu com canvia el mèrit amb models d'atribució diferents. Utilitzeu els menús desplegables que hi ha a la part superior de la targeta per seleccionar i comparar altres models d'atribució.

A més, la targeta Estadístiques us notifica els canvis significatius o les tendències emergents en les dades publicitàries. Desplaceu-vos per veure més estadístiques o feu clic en una de concreta per veure'n tots els detalls. Més informació sobre les estadístiques