[GA4] Informe d'instantània de publicitat

Consultar el rendiment de la publicitat d'un cop d'ull

L'informe Instantània de publicitat us permet comprovar ràpidament les mètriques de la vostra empresa i aprofundir en les àrees que vulgueu explorar.

Les targetes de resum d'aquest informe de visió general inclouen dades del 14 de juny de 2021 en endavant. Cada targeta respon a una pregunta concreta sobre l'empresa, com ara En quin punt de contacte fan conversions els clients? Feu clic al nom de l'informe situat a la part inferior de la targeta per veure un informe més complet.

En aquesta instantània hi ha tres targetes de resum:

• Conversions per grup de canals predeterminat. Esbrineu quins canals del grup de canals predeterminat han generat més conversions.
    Nota: aquesta targeta utilitza el model d'atribució d'informes (definit a Administració > Visualització de dades > Configuració d'atribució) per atribuir conversions a canals concrets.
  • Camins de conversió. Vegeu els camins de conversió principals i quantes conversions que han generat en l'interval de dates seleccionat.
  • Comparació de models. Per a cada canal, vegeu com canvia el mèrit amb models d'atribució diferents. Feu servir els menús desplegables que hi ha a la part superior de la targeta per seleccionar altres models d'atribució i comparar-los.

A més, la targeta Estadístiques us notifica qualsevol canvi significatiu o tendències emergents en les dades publicitàries. Desplaceu-vos per veure més estadístiques i feu clic en una de concreta per veure'n tots els detalls. Més informació