URL-maker

Genereer parameters voor aangepaste campagnes voor uw advertentie-URL's.

Met de URL-maker kunt u parameters toevoegen aan URL's die u in aangepaste webgebaseerde advertentiecampagnes of e-mailcampagnes gebruikt. Een aangepaste campagne is een advertentiecampagne waarvoor de autotaggingfunctie van AdWords niet wordt gebruikt. Wanneer gebruikers op een van de aangepaste links klikken, worden de unieke parameters naar uw Google Analytics-account verzonden, zodat u de URL's kunt identificeren die het meest effectief zijn in het aantrekken van gebruikers voor uw content.

De URL-maker is verplaatst. Ga naar de site Demo's en tools van Google Analytics voor de nieuwe pagina.

Wilt u advertenties voor mobiele apps bijhouden? Gebruik hiervoor de tool voor het maken van URL's van Google Play.