[GA4] Jatkuneesta katselusta saadut konversiotapahtumat YouTubessa

Näytä raporteissasi jatkuneisiin katseluihin liittyvät videoiden katselijat.

YouTube Webin jatkuneesta katselusta saatu konversiotapahtuma kertoo, että käyttäjä katsoi YouTube-videota vähintään 10 sekunnin ajan ja konvertoi sen jälkeen verkkosivustollasi kolmen päivän kuluessa videon katselusta.

Omaisuuden määrittäminen YouTube Webin jatkuneesta katselusta saatujen konversioiden tallentamista varten

Nämä tapahtumat ovat käytettävissä kaikkialla Google Analyticsissa, esimerkiksi yleisötyökalussa sekä raporteissa, joissa mainosverkoston tyyppi on yksi käytettävissä olevista ulottuvuuksista (esim. yksityiskohtaisissa Konversiot-raporteissa, Google Ads ‑kampanjoiden raporteissa ja Käyttäjien osto- ja muu toiminta ‑raporteissa).

Kun määrität mittauskokonaisuuden, Google Analytics kirjaa YouTuben jatkuneesta katselusta saatujen konversioiden liikenteen lähteeksi ja tulotavaksi "google/cpc" ja kampanjaksi tähän liittyvän YouTube-kampanjan.

Huomioitavaa

YouTuben jatkuneesta katselusta saadut konversiot eivät ole käytettävissä kaikilla Google Ads ‑tileillä

Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä ole käytettävissä erittäin suurilla Google Ads ‑tileillä, mutta tähän kehitetään parhaillaan ratkaisua. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä tukeen.

Tapahtumien eri määrät raportointi-identiteetin mukaan

Tällä hetkellä first_open- ja first_visit-konversiotapahtumat voidaan laskea eri tavoin yksittäisissä Konversiot > first_open/first_visit-raporteissa ja muissa raporteissa, joissa ilmoitetaan tapahtumien määriä. Laskentatapa vaihtelee sen mukaan, mitä raportointi-identiteettiä kyseisessä omaisuudessa käytetään. Jos käytössä on User-ID:n ja laitteen mukaan ‑identiteetti, käyttäjän kaikki first_open/first_visit-tapahtumat liitetään sen ajanjakson ensimmäiseen päivämäärään, jonka aikana ne käynnistyivät. Jos käytössä on Vain laitteen mukaan ‑identiteetti, kaikki tapahtumat liitetään niihin päivämääriin, joina ne käynnistyivät.