[GA4] Vi præsenterer den næste generation af Analytics, Google Analytics 4

Udforsk Google Analytics 4, som er den næste generation af Analytics, og som indsamler hændelsesbaserede data fra både websites og apps

GA4 er en ny type ejendom, som er designet med henblik på måling i fremtiden:

• Der indsamles både website- og appdata for at give større indsigt i "kunderejsen"
  • Bruger hændelsesbaserede data i stedet for sessionsbaserede data
  • Der er inkluderet privatlivsindstillinger såsom måling uden brug af cookies samt modellering af adfærd og vigtige hændelser
  • Prognosefunktioner gør det muligt at få vejledning uden brug af komplekse modeller
  • Direkte integration af medieplatforme er med til at sikre, at der foretages flere relevante handlinger på dit website eller i din app

Fra og med den 1. juli 2023 bliver der ikke længere behandlet data på almindelige Universal Analytics-ejendomme. Du kan stadig se dine Universal Analytics-rapporter i et stykke tid efter den 1. juli 2023. Nye data overføres dog kun til Google Analytics 4-ejendomme. Få flere oplysninger

For Universal Analytics 360-ejendomme aktiveres der en engangsforlængelse af databehandlingen, som gælder frem til den 1. juli 2024.

Sådan kommer du godt i gang med Google Analytics 4

Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du komme i gang på tre forskellige måder:

Mulighed 1: Konfigurer Analytics-dataindsamling for første gang

Vælg denne mulighed, hvis du ikke har prøvet at bruge Analytics før og er klar til at indsamle data fra dit website og/eller din app.

Mulighed 2: Tilføj Google Analytics 4 på et website, hvor der bruges Universal Analytics (den "klassiske" version af Analytics)

Konfigurationsassistenten i GA4 tilføjer en Google Analytics 4-ejendom sammen med din eksisterende Universal Analytics-ejendom. Du kan stadig få adgang til din Universal Analytics-ejendom og se rapporter baseret på dine historiske data. Du kan få adgang til begge ejendomme via ejendomsvælgeren i området Administrator.

Mulighed 3: Føj Google Analytics 4 til en platform til oprettelse af websites eller et CMS (indholdsstyringssystem)

Vælg denne mulighed, hvis du bruger et CMS-hostet website, f.eks. et website, der er oprettet ved hjælp af Wix, WordPress, Drupal, Squarespace, GoDaddy, WooCommerce, Shopify, Magento, Awesome Motive eller HubSpot.

Vi råder kunder, som i øjeblikket bruger Google Analytics til Firebase, til at opgradere til en Google Analytics 4-ejendom.