Krav mht. dynamiske annoncer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Dynamiske displayannoncer viser kunderne tilpasset indhold fra et feed, du styrer. Dine annoncer viser de nye produkter, tjenester eller promoveringer, du opdaterer i dit feed. Dynamiske displayannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav.

Feed image format

The following is not allowed:

Feedbilleder i et ikke-understøttet format

Bemærk! Billeder skal være i formaterne PNG, JPG, JPEG eller GIF

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv. If you can’t convert the image to meet this requirement, upload a different image that complies with the policy. For best results, save images in RGB color code with an ICC profile attached.

Unavailable feed image

The following is not allowed:

Billeder i et feed, der mangler, er blokerede på grund af manglende tilladelser eller på anden vis er utilgængelige

Billeder, der ikke kan hentes på grund af problemer med websitets SSL-certifikat

Troubleshooter: Unavailable feed image
  1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Kontrollér din hostingserver for at sikre, at billederne ikke er blokeret, og at serveren ikke tager for lang tid om at vise dem.
  2. Host billedet på et tilgængeligt sted. Giv de relevante tilladelser, så billedet kan bruges af dit feed. Kontrollér dit SSL-certifikat med et onlineværktøj, eller skift til webadresser, der ikke bruger dit websites SSL-certifikat. Hvis din server har for lange svartider, skal du flytte dit indhold til en ny server, der kan håndtere anmodninger om billeder.
Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce. Det er med til at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Unacceptable address format

The following is not allowed:

Adresser, der ikke er formateret korrekt

Troubleshooter: Unacceptable address format
  1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Gennemgå adresserne i dit feed for formateringsfejl.
  2. Rediger adresserne i dit feed. Sørg for, at adresserne er formateret via én af følgende godkendte metoder:
    • By, statskode, land
    • Fuldstændig adresse med postnummer
    • Længde- og breddegrad i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce. Det er med til at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to dynamic ads and are often associated with disapprovals. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, indfører Google under visse omstændigheder begrænsninger mht. seksuelt indhold. Se politikken vedrørende seksuelt indhold for at få flere oplysninger.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante i forhold til det, du annoncerer for. Eksempelvis skal alle indsendte annoncefelter repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken vedrørende Uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Varemærker

Google fjerner muligvis annoncer eller aktiver som følge af klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.