Muliggørelse af uærlig adfærd

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Vi værdsætter ærlighed og retfærdighed, så vi tillader ikke promovering af produkter eller tjenester, der er designet til at muliggøre uærlig adfærd.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Enabling dishonest behavior

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Produkter eller tjenester, der hjælper brugere med at vildlede andre

Eksempler (ikke-udtømmende): Oprettelse af falske dokumenter såsom pas eller eksamensbeviser; sælge data (f.eks. kreditprofilnumre), der efterligner nationale identifikationsdata, tjenester, hvor kunder gøres til godkendte brugere med en kreditgrænse, hjælpemidler til at bestå narkotikatests, tjenester til forfattelse af akademiske opgaver eller beståelse af eksamener, salg af forfalsket brugeraktivitet i form af ugyldige klik, anmeldelser eller anbefalinger på sociale medier

Rødt kryds Produkter eller tjenester, der gør det muligt for en bruger at få uautoriseret adgang til systemer, enheder eller ejendom (eller foretage uautoriserede ændringer af disse)

Eksempler (ikke-udtømmende)​: Hackingtjenester, uautoriseret modtagelse af kabel-tv, radarjammere, skift af trafiklys, aflytning af telefoner og lignende

Rødt kryds Produkter eller tjenester, der gør det muligt for en bruger at spore eller overvåge en anden person eller dennes aktiviteter uden vedkommendes tilladelse

Eksempler (ikke-udtømmende): Spyware og teknologi, der bruges til overvågning af intime partnere, herunder, men ikke begrænset til, spyware/malware, der kan bruges til at overvåge sms-beskeder, telefonopkald eller browserhistorik, GPS-overvågning, der specifikt markedsføres for at udspionere eller spore en person uden vedkommendes samtykke, samt promovering af overvågningsudstyr (kameraer, lydoptagere, kamera til instrumentbrættet, kamera til overvågning af børnepasser), der markedsføres med det udtrykkelige formål at spionere.

Dette omfatter ikke (a) private undersøgelsestjenester eller (b) produkter eller tjenester, der er udviklet til forældre, så de kan spore eller overvåge deres mindreårige børn.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.
Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker