Version 12.3

I Google Ads Editor version 12.3 finns det nya funktioner tillgängliga, bland annat söktermsrapporten, filterfunktioner och tillgångskopplingar på kontonivå. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Visa en söktermsrapport

Visa och ladda ned rapporter om dina söktermer. I den här uppdateringen ingår också verktyg för att lägga till sökord och negativa sökord. Läs mer om söktermsrapporten

Använd filterfunktioner

Med filterfunktionerna kan du använda effektiva frågor som kombinerar filter på nya sätt för att hitta mycket specifika objekt i ditt Google Ads-konto. Läs mer om hur du använder funktioner

Gör ändringar i CSV-importer

När du gör ändringar i CSV-importer kan du ange två separata kolumner för varje fält, till exempel textrubriker för textannonser och beskrivningar. En kolumn behåller det ursprungliga värdet och används för sökningar, medan den andra innehåller det nya värdet som ska tillämpas som en ändring. Läs mer om kolumner i CSV-filen

Tillgångskopplingar på kontonivå

Du kan koppla annonstillgångar på kontonivå, utöver kampanj- och annonsgruppsnivå. Läs mer om tillgångskopplingar på kontonivå när du skapar en CSV-fil

Nya alternativ för målgruppsinriktning

Nu kan du nå målgrupper med köpavsikt genom sökkampanjer. För displaykampanjer och vissa YouTube-kampanjer kan du använda anpassade målgrupper med köpavsikt för att nå ut till personer som avser att göra ett köp. Läs mer om målgruppsinriktning

TrueView for Action

TrueView for Action-kampanjer (videokampanjer som skapats med undertypen Få fler konverteringar) stöds, vilket inkluderar uppmaningar (CTA) och rubriker. Läs mer om TrueView-kampanjer i Google Ads Editor

Filter för Shopping-sortiment

Sortimentfilter för Shopping-kampanjer stöds nu. Dessa kan redigeras via en CSV-import. Läs mer

Låsbara kolumner

I vissa vyer, till exempel för tabelldata, går det att låsa vissa kolumner på vänster sida för enkel horisontell scrollning, så att du lättare kan spåra objekt. Läs mer

Snabbare policygranskningar när du laddar upp annonser

En förbättrad policygranskning av textannonser gör att du kan ladda upp dina annonser snabbare.

Responsiva sökannonser

En betaversion av responsiva sökannonser är nu tillgänglig i Google Ads Editor. Kontakta ditt kontohanteringsteam eller kontakta oss om du har några frågor om responsiva sökannonser.