Last ned valgte søkeord, annonser, kampanjer, annonseelementer og målrettingsalternativer

Google Ads Editor har en ny funksjon for å velge hva som skal lastes ned, slik at nedlastinger går raskere. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

I Google Ads Editor kan du velge fritt blant søkeord, annonser, kampanjer, annonseelementer og målrettingsalternativer når du laster ned innhold fra eller oppdaterer kontoen din. Du kan velge mellom følgende:

• Alle kampanjer: Last ned eller oppdater hele kontoen.
  • Kampanjer som allerede er lastet ned: Dette alternativet er bare tilgjengelig når deler av eller hele kontoen allerede er i Google Ads Editor. Dette alternativet er nedtonet hvis du legger til en ny konto. (Du kan også gjøre dette ved å velge «Kampanjer jeg velger» og så velge kampanjene du allerede har lastet ned.)
  • Kampanjer jeg velger: Hvis du velger dette alternativet, laster Google Ads Editor inn en liste med kampanjer, slik at du kan velge hva du vil laste ned eller oppdatere. Deretter kan du når som helst endre utvalget av kampanjer du har lastet ned.

Under «Velg varetyper som skal lastes ned» velger du annonsene, søkeordene, annonseelementene og målrettingsalternativene du vil laste ned.

Velg et delsett av kampanjer

Hvis du raskt vil velge bestemte kampanjetyper som skal lastes ned, bruker du linkene (velg Alle, Ingen, Aktiv, Satt på pause) som vises i dialogboksen for valg av kampanjer. Hvis du for eksempel velger Aktiv, laster du bare ned aktive kampanjer, mens kampanjer som er slettet, avsluttet eller satt på pause, blir værende på tjeneren. Du kan også velge søkeord, annonser, annonseelementer og målrettingsalternativer du vil laste ned. Merk: Hvis du ikke gjør endringer under «Velg varetyper som skal lastes ned», velges alle varetypene som standard.

Endringer som ikke er lagt inn

Hvis en kampanje inneholder endringer som ikke er lagt inn, og du ikke tar med denne kampanjen i utvalget, mister du endringene som ikke er lagt inn. I så fall får du opp en advarsel, og du kan avbryte nedlastingen.

Feilsøk treg nedlasting av kontoer eller nylige endringer

Hvis Google Ads Editor laster ned kontoer eller nylige endringer tregere enn vanlig, kan du se etter mulige årsaker i listen nedenfor:

• Bruker du den nyeste versjonen av Google Ads Editor? Hvis du oppgraderer til den nyeste versjonen, kan det bidra til å løse problemet. Du kan først sjekke hvilken versjon du bruker, og så kan du gå til siden for nedlasting av Google Ads Editor for å laste ned den nyeste versjonen.

• Har datamaskinen din treg internettilkobling? Du kan finne ut om problemet er relatert til datamaskinen du bruker, ved å prøve å laste ned kontoen på en annen datamaskin eller be en kollega om å laste ned kontoen fra et annet sted.

• Forsøker du å laste ned for mange elementer? Hvis kontoen din er veldig omfattende, kan du endre nedlastingsinnstillingene. Du kan for eksempel velge bort for visse kampanjer, eller du kan velge å ikke laste ned fjernede og avsluttede elementer eller spesifikke annonsetyper og -elementer.

Har du en veldig stor konto? I så fall kan du endre nedlastingsmodusen for Google Ads Editor og prøve å laste ned på nytt.