Last ned utvalgte kampanjer

Med AdWords Editor kan du velge alle eller bestemte kampanjer når du laster ned eller oppdaterer kontoen din. Alternativene innbefatter:

• Alle kampanjer: Last ned eller oppdater hele kontoen.
  • Kampanjer som allerede er lastet ned: Bare tilgjengelig når deler av eller hele kontoen allerede finnes i AdWords Editor. Dette alternativet er nedtonet hvis du legger til en ny konto. (Du kan eventuelt gjøre dette ved å velge Kampanjer jeg velger, og velge kampanjene som du allerede har lastet ned.)
  • Kampanjer jeg velger: Hvis du velger dette alternativet, laster AdWords Editor inn en liste med kampanjer, slik at du kan velge hva du vil laste ned eller oppdatere. Du kan deretter når som helst endre settet med kampanjer som du har lastet ned.

Velg et delsett av kampanjer

Hvis du raskt vil velge bestemte kampanjetyper som skal lastes ned, bruker du linkene (velg Alle, Ingen, Aktiv, Midlertidig stoppet) som vises i dialogboksen for valg av kampanjer. Hvis du for eksempel velger Aktiv, laster du bare ned aktive kampanjer, og midlertidig stoppede, slettede og avsluttede kampanjer blir værende på tjeneren.

Endringer som ikke er lagt inn

Hvis en kampanje inneholder endringer som ikke er lagt inn, og du ikke tar med denne kampanjen i utvalget, mister du endringene som ikke er lagt inn. I så fall får du opp en advarsel, og du kan avbryte nedlastingen.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg:

Tilbakemeldingen er registrert. Takk skal du ha.
  • Svært unyttig
  • Ikke særlig nyttig
  • Litt nyttig
  • Svært nyttig
  • Ekstremt nyttig