Download valgte kampagner

Google Ads Editor giver dig mulighed for at vælge alle eller specifikke kampagner, når du downloader eller opdaterer din konto. Valgmulighederne omfatter:

• Alle kampagner: Download eller opdater hele kontoen.
  • Kampagner, der allerede er downloadet: Kun tilgængelige, når en del af eller hele kontoen allerede er i Google Ads Editor. Hvis du tilføjer en ny konto, er denne valgmulighed nedtonet. (Alternativt kan du opnå det samme ved at vælge "Kampagner, jeg vælger" og vælge de kampagner, du allerede har downloadet).
  • Kampagner, jeg vælger: Hvis du vælger denne valgmulighed, indlæser Google Ads Editor en liste over kampagner, så du kan vælge, hvad du vil downloade eller opdatere. Derefter kan du når som helst ændre det sæt kampagner, du har downloadet.

Vælg et undersæt af kampagner

Du kan hurtigt vælge bestemte typer kampagner, du vil downloade, ved at bruge de links (Vælg: Alle, Ingen, Aktive, Sat på pause), der vises i dialogboksen for valg af kampagner. Hvis du f.eks. vælger Aktive, downloader du kun aktive kampagner, og kampagner, der er slettet, afsluttet eller sat på pause, forbliver på serveren.

Ikke-uploadede ændringer

Hvis du har ikke-uploadede ændringer i en kampagne, og du ikke inkluderer den pågældende kampagne i dit valg, mister du de ikke-uploadede ændringer. Hvis det er tilfældet, vises der en advarselsmeddelelse, så du kan annullere dit download.