Om partnere innen butikksalg

Partnere innen butikksalg er utvalgte selskaper som kan hjelpe deg med å importere data om transaksjonene dine utenfor nettet direkte til Google Ads. Denne artikkelen opplyser om fordelene ved å samarbeide med partnere innen butikksalg.

I denne artikkelen

Fordeler

Du kan få mange fordeler ved å samarbeide med en partner innen butikksalg:

• Støttede opplastinger: Partnerne innen butikksalg er direkteintegrert i Google Ads API. Hensikten med dette er å automatisere prosessen for dataopplasting og sikre stabile og pålitelige dataopplastinger.
  • Teknisk brukerstøtte: Alle partnerne innen butikksalg kan feilsøke tekniske problemer, så du kan fokusere på de sentrale delene av forretningsvirksomheten din.
  • Datahygiene og -formatering: Partnerne innen butikksalg kan hjelpe deg med å formatere dataene dine, så alle opplastinger blir korrekte og problemfrie. Disse partnerne kan for eksempel gjennomgå kolonner i filen med data om butikksalgene dine for å hjelpe deg med å feilsøke vanlige problemer.
  • Bedre samsvarsfrekvenser: Noen partnere har utarbeidet gode diagrammer for kundeinformasjon, som potensielt kan gi høyere samsvarsfrekvenser.

Tilgjengelighet av partnerprogrammet for butikksalg

Hensikten med denne listen over nøye utvalgte partnere for butikksalg er at du skal nå målene du har satt deg. Disse partnerne kan hjelpe deg med dataopplastinger og tekniske forhold, så du kan holde fokus på forretningsdriften. Partnerne innen butikksalg tilbyr en rekke tjenester – alt fra administrering av data og tilpassede integrasjoner til datahygiene med mer.

Liste over partnere

• EDM
  • Experian
  • LeadsBridge
  • LiveRamp
  • Napp
  • Urban Science (bare i USA – bilprodusenter og regionale forhandlergrupper)

Veiledning til samarbeid med partnere innen butikksalg

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du vil samarbeide med en partner innen butikksalg. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Google Ads-salgsrepresentanten din.

1. Få bekreftet at du kan benytte deg av butikksalg tilpasset forhandlere, restauranter eller bilprodusenter / regionale forhandlergrupper.
  2. Konfigurer måling av butikksalg i Google Ads-kontoen din.
  3. Inngå en avtale om arbeidsomfanget direkte med en partner innen butikksalg for å bruke tjenestene deres.
  4. Gi partneren et OAuth-token, slik at denne parten kan bekrefte hvilken Google Ads-konto data skal lastes opp til, og få på plass opplastingstillatelser via kundetilknytningen.

Merk:

• Brukeren som genererer tokenet, må være administratorbruker av Google Ads-kontoen som eier konverteringshandlingen det skal lastes opp data om. Partnere må ha et tilgangstoken for å laste opp konverteringer til kunde- eller MCC-kontoer på vegne av en gitt bruker.
  • Med en kundetilknytning kan du enkelt knytte Google Ads-kontoene dine til kvalifiserte tredjepartspartnere, slik at den aktuelle partneren kan laste opp data på dine vegne.

Kontotilknytning: Knytt partnere innen butikksalg til Google Ads-kontoen din

Visse Google-integrerte tredjeparter kan laste opp førstepartsdata om kundene dine direkte til Google Ads-kontoen din via API-et til en partner. Slike typer tredjeparts dataplattformer inkluderer leverandører av tjenester for datastyring, tjenester for kunderelasjonshåndtering (CRM), plattformer for kundedata og andre byråer.

Før du begynner

Påse at partneren du vil sende data til, er en av disse Google-integrerte partnerne:

• EDM
  • LiveRamp
  • Napp
  • Urban Science (bare i USA – bilprodusenter og regionale forhandlergrupper)

Butikksalg er ikke tilgjengelig for alle annonsører. Finn ut mer om måling av butikksalg.

Du har to løsninger hvis du vil tilknytte Google Ads-kontoen på en slik måte at den aktuelle partneren kan laste opp data på vegne av deg: via partneres API-arbeidsflyt eller UI-et.

Hvis du etablerer en partnertilknytning for første gang, anbefaler vi at du gjør dette via API-arbeidsflyten på nettstedet til partneren, siden denne typen tilknytning gjør at du kan tilknytte flere kontoer samtidig.

I denne delen beskriver vi hvordan du kan tilknytte eller fjerne tilknytningen til dataplattformer via UI-et.

Når du har knyttet en Google-integrert partner til Google Ads-kontoen din, kan du sende kundedata om butikksalg til denne kontoen.

Veiledning

En animasjon som viser hvordan du kan opprette en dataintegrasjon med en partner med identitetstilordning i Google Ads.

Slik knytter du partnere innen butikksalg til Google Ads-kontoer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Vi anbefaler at du kontakter partneren som hjelper deg med opplasting av data om butikksalg, slik at denne parten kan veilede deg gjennom tilknytningsprosessen fra sin side. Enkelte partnere kan nemlig bistå med tilknytning av flere kontoer samtidig eller svare på spørsmål du måtte ha. Men hvis du vil tilknytte en partner via UI-et i Google Ads, kan du følge denne fremgangsmåten:

Merk: Brukeren som følger fremgangsmåten nedenfor, må være administratorbruker av Google Ads-kontoen som eier konverteringshandlingen det skal lastes opp data om.

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn navnet på partneren under «Andre populære produkter», og klikk på Detaljer for å åpne vinduet.
  4. Klikk på Tilknytt. I det neste vinduet ser du mer informasjon om dataplattformen du oppretter tilknytning for.
  5. Klikk på Godkjenn og deretter på Opprett en dataintegrasjon.
    • Nå er du tilknyttet en partner innen butikksalg.

Partneren blir lagt til i listen kalt «Tilknyttede kontoer og produkter». Hvis du klikker på Administrer og tilknytt, åpnes en side der du kan fjerne tilknytningen til partneren eller logge på partnerkontoen og lage kundelister. Du kan gå ut av denne siden ved å klikke på Red X icon-ikonet ved siden av navnet på partneren øverst til venstre i kontoen din.

Slik fjerner du tilknytningen mellom partnere innen butikksalg og Google Ads-kontoer

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn navnet på partneren under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Detaljer.
  4. Klikk på Fjern tilknytningen i Handling-kolonnen.

Når du har fjernet tilknytningen mellom Google Ads-kontoen og den aktuelle partneren, kan denne partneren ikke lenger laste opp data på dine vegne.

GÅ TILBAKE TIL STARTSIDEN FOR BUTIKKSALG